Daewoo DWD-FV2021 – maşină de spălat rufe avantajoasă din clasa energetică A+++

Daewoo DWD-FV2021 beneficiază de unul dintre cele mai bune rapoarte dintre calitate şi preţ, lucru ce atrage un număr semnificativ de vânzări. Reprezintă o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, echipată cu numeroase funcţii şi tehnologii. În felul acesta este capabilă să obţină rezultate excelente într-un mod economic şi eficient.

Avem de-a face cu un aparat electrocasnic din clasa A+++, ce are o capacitate de încărcare de 7kg. Are o viteză de centrifugare de 1000rpm, o listă diversificată de programe, precum şi un afişaj LED modern.

Acest model DWD-FV2021 este de puţin timp prezent şi în magazinul online eMag, la preţul de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se prezintă destul de bine, construcţia acesteia fiind una clasică şi modernă de culoare albă. Ca şi detalii tehnice, ar fi de menţionat că măsoară standard 84.5 x 59.7 x 52.7 (IxLxA) cm şi că are o greutate de 57kg. Hubloul măsoară un diametru de 44cm şi are o deschidere standard de până la 180 de grade.

Acelaşi produs avantajos este prezent şi în oferta celor de la CEL.

Imagini cu Daewoo DWD-FV2021:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa programelor de spălare, aşa cum am spus este prevăzută cu o serie diversificată ce acoperă mai toate tipurile posibile de ţesături. Printre acestea se enumeră programul Speed 15’, programul Mix, programul Eco 20˚C, programil Bumbac 40/90˚C, programul Daily 60’, programul Sintetice, programul Sport şamd.

Din punct de vedere al opţiunilor speciale, beneficiază de funcţia de programare întârziată (12 ore).

Nouă maşină de spălat rufe automată de la Daewoo se laudă cu un nivel de zgomot redus, astfel la spălare sunt înregistraţi în jur de 58dB, iar la centrifugare maxim 71dB.

Dat fiind faptul că aparţine clasei de eficienţă energetică A+++, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 172kWh/an.

Controlul maşinii este de tip electronic, aceasta putând fi comandată din panoul frontal. Aici sunt proiectate ecranul LED modern şi butonul de control central înconjurat de programele de spălare ale maşinii.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Daewoo DWD-FV2021 reprezintă una dintre cele mai convenabile maşini de spălat rufe de pe piaţă atât din punct de vedere energetic, cât şi din punct de vedere al rezultatelor obţinute.

Concluzie :

Pro:
  • LED
  • Ieftină
  • Performantă şi modernă
  • A+++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.