Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter – sistem de AC cu performanţe superioare în climatizare

Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter reprezintă o alegere inteligentă şi eficientă de climatizare, un aparat de aer condiţionat cu funcţii şi specificaţii avansate, capabil să obţină şi să menţină un mediu ambiental confortabil.

Se laudă cu o capacitate de modificare a temperaturii generoasă, respectiv de 24.000 BTU/h la răcire/încălzire. Acest lucru îl recomandă în special locuinţelor ce măsoară între 55mp şi 75mp. Controlul acestuia se face din telecomandă, afişajul fiind reprezentat de către un ecran modern de tip LED.

Acest model DSB-F2481ELH-V Inverter se poate procura din oferta magazinului eMag, cu preţul de 3.869 de lei (vezi preţ actualizat). Preţul este influenţat de performanţele superioare în climatizare, implicit de capacitatea mare de schimbare a temperaturii.

Aspectul aparatului este unul modern şi plăcut, ce se integrează excelent în orice circumstanţă. Întreg sistemul de aer condiţionat este pe un fond de culoare albă. Unitatea exterioară măsoară 902 x 650 x 307mm şi cântăreşte 50kg, iar cea interioară măsoară 1033 x 202 x 313mm şi cântăreşte 14kg.

Imagini cu Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulţumită faptului că acest sistem Daewoo beneficiază de tehnologia Inverter, performanţele în climatizare vor fi obţinute într-un mod rapid şi economic. În plus de asta, totodată asigură şi un mod de funcţionare silenţios.

Aparatul de faţă este clasificat de către specialişti în clasa energetică A++ în modul de răcire şi în clasa energetică A+ în modul de încălzire. Puterea consumată în modul de răcire este de 2800W, iar cea consumată în modul de încălzire de 3200W.

Zgomotul produs de către unitatea interioară înregistrează maxim 60db la utilizare, iar cel produs de către unitatea exterioară înregistrează maxim 68db.

În ceea ce îl privesc modurile de funcţionare, deţine următoarele: funcţia de încălzire, funcţia de ventilare, funcţia Auto Restart, funcţia de Dezgheţare Auto, funcţia de Dezumidificare, funcţia Sleep/Night, Timer, Modul Turbo şi funcţia Antimucegai.

Funcţia Antimucegai previne formarea mucegaiului la interiorul unităţii interioare. Acest lucru se obţine prin utilizarea suplimentară a ventilatorului tip de 3 minute după ce aparatul a fost oprit. În felul acesta este eliminată eficient apa ce a fost condensată pe vaporizator.

Slepp/Night mode garantează nopţi liniştite, cu un mediu ambiant favorabil, totul într-un mod pe cât se poate de economic.

Funcţia de dezumidificare se dovedeşte a fi mai mult decât ideală în zilele toride de vară. Aceasta are rolul de a elimina umiditatea excesivă din aer, oferind un mediu confortabil.

Funcţia de dezgheţare automată este ideală atunci când mediul exterior este răcoros şi umed.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter este un aparat de AC eficient şi modern, capabil să dea dovadă de cele mai bune performanţe în climatizare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 24.000 BTU/h
  • A++
  • LED
  • Display ascuns
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.