Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter – Aparat de aer condiționat eficient

Se pare că în vremurile acestea călduroase, un aparat de aer condiționat a devenit indispensabil, astfel vă recomand tuturor un astfel de produs electrocasnic, pentru a va bucură de o climă ideală, indiferent de cât de mare este locuința.

Așadar, pentru astăzi am ales modelul Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, un aparat de aer condiționat economic, extrem de performant și eficient. Dispune de tehnologia Inverter, o tehnologiei foarte interesantă, ce duce la un consum cât mai mic de energie electrică.

Poți achiziționa un astfel de aparat de AC din stocul magazinului eMag la prețul de 3.599lei (Vezi preț actualizat). Un preț corect pot spune, vis-a-vis de funcțiile și capacitățile pe care le deține.

Este alcătuit din două unități, una exterioară și una interioară, ambele fiind de culoare albă. Partea ce vine montată în interior cântărește numai 19Kg și măsoară doar 1185 x 322 x 235mm, producând un zgomot de 63 decibeli. Unitatea ce vine montată pe exterior, cântărește în jur de 60Kg, măsoară doar 902 x 795 x 332mm și produce un zgomot de numai 68 decibeli.

Imagini cu Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu o capacitate de răcire generoasă, de 24.000 BTU, ce îl face capabil să asigure o climă ideală într-o locuință de dimensiuni mai mari decât de obicei.

Este un produs ce aparține clasei A+ de eficiență energetică, astfe puterea consumată la răcire este de numai 2100W, iar puterea consumată la încălzire este de doar 2550W.

Prezintă 3 trepte de ventilare și un afișaj LED, de pe care poți urmării temperatura setată.

Se bucură de numeroase și eficiente funcții, precum cea de încălzire, de autocurățare, 1W de Stand By, DC inverter cu sinusoidă la 180A° și multe altele.

Grație funcției de autocurățare, înăuntrul unității din interior, va fi curățată automat, fiind uscată, prevenind apariția bacteriilor.

Datorită 1W Stand By, bordul electronic am produsului va consuma numai 1W, în loc de 4W sau 5W ca la aparatele convenționale, realizând în final o reducere semnificativă de energie electrică.

În concluzie, dacă nu ai un aparat de AC și îți cauți unul cu o capacitate mare de răcire, performant și eficient, îți recomand cu încredere aparatul Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat
  • Capacitate de răcire 24.000 BTU
  • Clasa A+
  • Inverter
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.