Daewoo DSB-F1881ELH-V Inverter – aparat de AC performant şi eficient, cu capacitatea de 18.000 BTU/h

Daewoo DSB-F1881ELH-V Inverter reprezintă o soluţie eficientă şi performantă de climatizare, mai exact este un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter capabil să facă faţă oricăror temperaturi, obţinând astfel un mediu ambiental excelent.

Beneficiază de o capacitate generoasă de modificare a aerului, respectiv de 18.000 BTU/H. Controlul acestuia se face din telecomandă, afişajul fiind unul modern de tip LED, ce informează în legătură cu temperatura setată.

Acest model este mai mult decât ideal locuinţelor spaţioase, cu suprafeţe cuprinse între 40-50mp.

Acest model eficient DSB-F1881ELH-V este disponibil în magazinul online de specialitate eMag, la preţul de achiziţionare de 2.343 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, întreg sistemul de climatizare este de culoare albă, culoare ce îl integrează perfect în orice circumstanţă. Partea interioară măsoară 900 x 202 x 280mm şi cântăreşte 11kg, iar cea exterioară măsoară 780 x 605 x 290 mm şi cântăreşte 40.5kg.

Imagini cu Daewoo DSB-F1881ELH-V Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Performanţele apreciabile în climatizare ale acestui produs Daewoo, se datorează în primul rând tehnologiei Inverter. Aceasta reuşeşte să atingă cele mai bune performanţe, cu cel mai bun consum enegetic posibil, totodată garantând şi un mod de funcţionare silenţios.

Specialiştii au clasat acest aparat de AC cu Inverter în clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire şi în clasa A++ la răcire. În clasa A+ consumul înregistrat este de maxim 2350W, iar în clasa A++ este de maxim 2100W.

Ca şi zgomot produs, unitatea interioară înregistrează 54 de decibeli, iar cea exterioară înregistrează 65 de decibeli.

Modurile de funcţionare ale sistemului sunt: funcţia Auto restart, funcţia de încălzire, funcţia de ventilare, funcţia de Dezgheţare automată, funcţia de Dezumidificare, funcţia Sleep/Night, funcţia Timer, funcţia Antimucegai, precum şi modul Turbo.

Modul Turbo este pe cât se poate de util atunci când vrei să obţi un mediu ambiant favorabil în cel mai scurt timp posibil. Odată acţionată această funcţie, este capabilă să atingă pragul de maxim 16 °C sau de 31 °C, în funcţie de necesitate, bineînţeles cu un consum enegetic suplimentar.

Sleep/Night mod reprezintă o funcţie excelentă pe timpul nopţii, datorită faptului că modifică automat temperatura cu 1 °C/h în plus sau în minus, timp de 2 ore. După această modificare temperatura va fi menţinută tip de 8 ore.

Funcţia Antimucegai previne formarea mucegaiului şi a diverselor bacterii în interiorul produsului, ventilând timp de 3 minute după terminarea funcţionarii aparatului.

Dezumidificarea este o funcţie inteligentă ce protejează utilizatorii de boli respiratorii, oferindu-le un plus de confort bine meritat. Aceasta elimină eficient umiditatea din aer, odată cu ea şi bracteriile şi praful.

Este de specificat faptul că acest compresor din dotare este de tip rotativ şi aparţine brand-ului Rechi. Agentul de răcire folosit este de R410A, iar lungimea cablului de alimentare măsoară 1.5m.

Concluzie :

În concluzie, Daewoo DSB-F1881ELH-V Inverter este un sistem de aer condiţionat cu Inverter, ultra performant şi generos în privinţa capacităţii de modificare a temperaturii interioare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU/h
  • A++
  • LED
  • Performant
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.