Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter – sistem de AC cu 12.000 BTU, modern, performant şi avantajos

Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter reprezintă o alegere excelentă de climatizare pentru zilele toride de vară, o variantă modernă şi accesibilă, capabilă să asigure un mediu ambiental optim, indiferent de temperatura mediului exterior.

Este un aparat de aer condiţionat modern, ce funcţionează pe baza tehnologiei revoluţionare Inverter. Are o capacitate generoasă de răcire, respectiv de 12.000 BTU, punând la dispoziţie numeroase funcţii şi programe inteligente. Variază între clasele de eficienţă energetică A+ şi A++, afişajul fiind sub forma unui display LED ascuns. De pe acest afişaj se pot urmări funcţiile şi temperaturile setate, aparatul fiind controlat din telecomandă.

Acest model DSB-F1281ELH-V Inverter este disponibil în stocul de produse electrocasnice eMag, la numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, este un sistem de AC plăcut, întreg aparatul fiind pe un fond de culoare albă. Unitatea de la interior are o greutate de 10kg şi măsoară 800 x 185 x 280mm, iar cea de la exterior 31kg şi 760 x 552 x 256mm. Lungimea cablului de alimentare al aparatului este de 1.5 metrii.

Imagini cu Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Inverter este o tehnologie inteligentă, ce are rolul de a aduce un plus de eficienţă activităţii aparatului, astfel încât să atingă performanţe înalte, cu un consum enegetic redus. În comparaţie cu modelele clasice, acesta obţine o eficienţă energetică cu până la 30 – 40% mai mare.

Aşadar, puterea consumată în funcţia de încălzire ajunge la maxim 1650W, iar în funcţia de răcire la maxim 1500W, aparatul de faţă fiind încadrat în clasele energetice A+ la încălzire şi A++ la răcire.

În plus de asta, garantează şi o funcţionalitate pe cât se poate de silenţioasă, zgomotul unităţii interioare înregistrând maxim 50db, iar cel al unităţii exterioare maxim 62db.

Din punct de vedere al funcţiilor, acest aparat de AC Daewoo deţine următorele: funcţia de încălzire, funcţia de ventilare, funcţia de dezumidificare, funcţia Timer, funcţia Auto Restart, funcţia de Dezgheţare automată, Modul Turbo şi Modul Sleep/Night.

Are la bază un sistem de filtrare foarte eficient, capabil să capteze în mare parte tot felul de bacterii, viruşi şi alergeni, lăsând în urmă un aer proaspăt şi sănătos.

Funcţia de dezgheţare automată are rolul de a menţine circuitele unităţii de la exterior integre, astfel încât aparatul să funcţioneze în condiţii normale chiar şi în zilele friguroase.

Turbo este o funcţie interesantă, ce ajută aparatul să obţine performanţe în climatizare superioare într-un timp foarte scurt. Bineînţeles, acest lucru necesită şi un consum energetic suplimentar.

Este de specificat faptului că deţine un compresor de tip rotativ, ce aparţine brand-ului Rechi. Agentul de răcire folosit la acest sistem de climatizare cu Inverter este R410A.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter este un produs electrocasnic de climatizare, un aparat performant şi modern, comercializat la un super preţ de achiziţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 12.000 BTU/h
  • Display ascuns
  • Performant
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.