Daewoo DSB-F1234ELH-V Inverter – variantă de climatizare eficientă şi economică, din clasa A++

Daewoo DSB-F1234ELH-V Inverter se dovedeşte a fi un aparat de aer condiţionat convenabil, o alegere inteligentă atunci când vine vorba despre o soluţie eficace şi economică de climatizare, perfectă în plin sezonul torid al verii.

Faptul că are o capacitate de modificare a temperaturii de 12.000 BTU/h, îl recomandă în mod special locuinţelor cuprinse între 25-35mp.

Se încadrează între clasele A+ şi A++, funcţionează pe baza tehnologiei Inverter Eco, se controlează din telecomandă, beneficiind de un afişaj ascuns de tip LED.

Acest model DSB-F1234ELH-V Inverter se poate procura din gama magazinului eMag, cu preţul avantajos de 1.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu pot spune că surprinde cu ceva anume la capitolul design, întreg sistemul fiind unul obişnuit, de culoare albă. În privinţa detaliilor tehnice, ar fi de specificat că unitatea interioară măsoară standard 800 x 185 x 280mm şi cântăreşte 10kg, iar cea exterioară măsoară standard 760 x 552 x 256mm şi cântăreşte 31kg.

Imagini cu Daewoo DSB-F1234ELH-V Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest aparat este conceput să funcţioneze pe baza tehnologiei inteligente Inverter, această având rolul de a aduce un plus de eficienţă activităţii întreg sistemului de AC. Astfel, funcţionarea compresorului este graduală, iar performanţele în climatizare sunt atinse mult mai uşor.

În plus, garantează totodată şi o activitate silenţioasă, nivelul zgomotului înregistrat de către unitatea interioară fiind de 50db, iar cel de către cea exterioară de 62db.

Specialiştii l-au încadrat în clasa de eficienţă energetică A++ la răcire, unde puterea consumată este de 1500W şi în clasa A+ la încălzire, unde puterea consumată este de 1650W.

Ca şi coeficient al randamentului sezonier la răcire este de 6.1 SEER şi de 3.42 EER, iar la încălzire de 4 SCOP şi de 2.62 COP.

Pe partea de funcţii, acest produs Daewoo deţine următoarele moduri de funcţionare: ventilare, încălzire, Auto Restart, Dezgheţare automată, Dezumidificare, Timer, Sleep/Night mode, Antimucegai şi Mod Turbo.

Timer-ul are rolul de a oferi posibilitatea funcţionarii autonome pe intervale presetate de timp.

Auto Restart permite aparatului să îşi reia automat modul de funcţionare anterior, în cazul penelor de curent accidentale.

Sleep/Night mode are rolul a garanta un mod ambiant favorabil pe toată perioada nopţii.

Modul Turbo permite intensificarea activităţii aparatului de AC, atingând mult mai rapid performanţele maxime (16 grade – 31 grade Celsius). Desigur, acest mod de funcţionare presupune şi un consum energetic suplimentar.

Concluzie :

În concluzie, Daewoo DSB-F1234ELH-V Inverter este un sistem de AC cu tehnologie Inverter, capabil să funcţioneze într-un mod eficient, astfel încât să atingă performanţe înalte, cu un consum energetic decent.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A++
  • Performant
  • LED
  • Inverter Eco
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.