Daewoo DSB-F0981ELH-V Inverter – sistem de aer condiţionat accesibil, modern şi eficient

Daewoo DSB-F0981ELH-V Inverter este o altă soluţie accesibilă de climatizare, respectiv un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter ce se dovedeşte a fi o variantă foarte avantajosă, datorită faptului că garantează performanţe bune în climatizare, cu un consum enegetic redus.

Este recomandat încăperilor ce măsoară până la 25mp, datorită capacităţii decente de răcire/încălzire de 9.000 BTU/h. Controlul aparatului se face din telecomandă, temperatura şi funcţiile fiind afişate pe un ecran discret de tip LED.

Acest model DSB-F0981ELH-V Inverter este disponibil în stocul magazinului eMag, la doar 1.379 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de design, întreg sistemul este unul clasic, modern, de culoare albă, ce se integrează perfect în orice circumstanţă. Unitatea ce vine montată la exterior are o greutate de 30kg şi măsoară standard 760 x 552 x 256mm, iar cea de la interior are o greutate de 10kg şi măsoară standard 800 x 185 x 280mm.

Imagini cu Daewoo DSB-F0981ELH-V Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al eficienţei energetice, acest aparat Daewoo este încadrat în clasele A+ la încălzire şi A++ la răcire. Astfel, în modul de răcire puterea consumată ajunge la maxim 1500W, iar în modul de încălzire ajunge la maxim 1400W.

Pe lângă faptul că această tehnologie avansată Inverter duce la performanţe în climatizare superioare cu un consum energetic bun, oferă şi un mod de utilizare foarte puţin zgomotos. Astfel, zgomotul produs de către unitatea interioară este de maxim 40db, iar cel produs de către unitatea exterioară este de maxim 60db.

În ceea ce îl privesc funcţiile, sistemul de faţă vine dotat cu: funcţia de ventilare/încălzire, funcţia Auto Restart, funcţia de Dezgheţare automată, funcţia de Dezumidificare, funcţia Timer, modul Turbo, precum şi modul Sleep/Night.

Sistemul de filtrare al acestui aparat de climatizare presupune a fi unul de ultimă generaţie, ce reuşeşte să elimine eficient până şi cele mai mici particule de praf. Mai mult decât atât, mulţumită funcţiei de Autocurăţare ce acţionează ventilatorul timp de 3 minute, se previne apariţia mucegaiului, cât şi eliminarea bacteriilor.

Odată setată funcţia Turbo, aparatului funcţionează la capacitate maximă, lucru ce duce la obţinerea temperaturii dorite într-un timp cât mai scurt. Desigur, această funcţie presupune şi un consum energetic mai mare.

Modul Sleep/Night garantează o funcţionare deloc zgomotoasă, pe toată perioada nopţii.

Compresorul din dotare este unul de tip rotativ, ce aparţine brand-ului Rechi. Ar mai fi de specificat faptul că agentul de răcire utilizat este R410A, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5m.

Concluzie :

În concluzie, Daewoo DSB-F0981ELH-V Inverter este un sistem de AC cu Inverter, un aparat de climatizare eficient, ce asigură rezultate superioare cu un consum energetic redus.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • Clasa A++
  • Accesibil
  • Ecran LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.