Cum va arăta următorul iPhone pentru care lumea va sta la cozi pentru a îl achiziționa


După ce iPhone 6 și iPhone 6 Plus au adus încasări semnificative, ba chiar record pentru compania Apple, aceștia se pregătesc pentru o nouă lansare. Cu siguranță, succesoarele celor două modele vor stârni o lovitură similară.

Cunoscuți pentru leak-urile produselor Apple, cei de la Nowhereelse.fr, au publicat două imagini cu carcasa noului iPhone 6s Plus. Viitorul terminal seamănă destul de bine cu predecesorul său, însă punctul forte, pe care mizează producătorul se află la interior.

 

 

Future Supplier explică totuși care sunt schimbările: „Cea mai mare dintre schimbări este dată de cele 2 găuri semnalate în imaginea de mai jos. În partea din stânga este cel de la iphone 6s Plus, fiind ceva mai sus decât la iphone 6 Plus, ceea ce arată că modulul de speaker va fi diferit”.

 

 

Totodată, publicația susține că materialele folosite la realizarea carcasei sunt cu mult mai solide decât la vechile variante, astfel să evite un nou scandal, după ce utilizatorii au susținut că iPhone 6 și iPhone 6 Plus s-ar fi îndoit extrem de ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.