Cu ce ne vor surprinde de această dată viitoatele smartphone-uri Nexus, de la Google


Foarte puțin timp a mai rămas până la lansarea celor două terminale Nexus, pentru care Google a lucrat împreună cu alți doi producători.

Producătorul LG concepe un device ceva mai mic, fiind urmașul lui Nexus 5, în timp ce cei de la Huawei construiesc, pentru prima dată, un substituent pentru Google, Nexus 6.

Zvonurile au apărut pe contul de Twitter @OnLeaks, care cu timpul s-a dovedit a fi precis în astfel de dezvăluiri. Terminalul Nexus produs de LG va fii echipat cu un ecran ceva mai mare, de 5.2inch, față de 4.95inch cât avea Nexus 5. De asemenea, smartphone-ul va dispune de două difuzoare frontale, de un conector USB Type-C și de senzorul de amprentă, situate pe spatele device-ului. Cât despre construcție, sursele spun că noul Nexus va măsură 146.9 x 72.9 x 8 mm, asta însemnând că va fi mai lung și mai subțire, asemănător cu iPhone 6.

În ceea ce privește device-ul Huawei produs pentru Google, OnLeaks susține faptul că urmașul lui Nexus 6 va dispune de un display de 5.7inch, va fi construit din metal și va fi ceva mai îngust. Alte surse susțin că va fi echipat cu un procesor Snapdragon 820 și cu un ecran cu rezoluție de 2560 x 1440p.

Ca de obicei, dispozitivele vor veni cu cea mai recentă versiune de Android, însă de această dată într-o formă „€œsimplă”, adică fără alte softuri suplimentare. Niciuna din surse nu știu încă data exactă a lansării, însă se vehiculează că ar fii undeva în luna octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.