Combină frigorifică, No Frost, 367 litrii – Samsung RB37J5010SA

Majoritatea dintre noi, când căutăm să ne achiziționăm o combină frigorifică, ne orientăm în primul rând după un preț cât mai accesibil în raport cu calitatea, după care clasa de eficiență să fie cât mai bună și nu în ultimul rând după volumul de încărcare.

De aceea, astăzi am ales să vă prezentăm o combină frigorifică performantă, încăpătoare și economică, ce se comercializează la un preț extrem de convenabil. Samsung RB37J5010SA este o combină frigorifică încăpătoare, performantă si  de calitate, fapt ce este confirmat de producătorul de renume.

Un astfel de produs electrocasnic indispensabil pot spune, îl regăsim la prețul de 2.399lei (vezi preț actualizat), un preț foarte convenabil, sau ba chiar unul competitiv.

Modelul de față vine standard pe un exterior argintiu, având mânerele ușilor integrate orizontal. Deschiderea standard a ușilor este pe dreapta, însă datorită sistemului reversibil, poți modifica deschiderea. Construcția măsoară în jur de 201 x 59.5 x 67.5cm și cântărește aproximativ 70Kg.

Aceeași combină Samsung o regăsim și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Imagini cu Samsung RB37J5010SA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aparatul de față se laudă cu sistem de răcire No Frost, cu un volum brut de 387 de litrii și cu unul net de 367 de litrii. Afișajul este de tip LED, iar clasa energetică de proveniență este A+. Astfel consumul anual de energie electrică va fi de numai 314kWh/an.

Este un produs ce vine compus din frigider și congelator, ambele având un volum destul de generos. Frigiderul vine proiectat în partea de sus a combinei, are un volum net de 269 de litrii și dispune de 3 rafturi din sticlă, de 5 suporturi pe ușă și de un sertar special pentru fruncte și legume. Congelatorul vine în partea de jos a combinei, are un volum de 98 de litrii și vine compus din 3 setare spațioase. Tot aici, ar fi de specificat că beneficiază de o capacitate de congelare de 12Kg/24h.

La nivel de funcții și siguranță, dispune de funcția pentru vacanță, de funcția pentru super-congelare, de sistemul de avertizare pentru ușă deschisă, de debit multiplu, de All Around Cooling și de un Motor Digital Inverter.

Cât despre detaliile tehnice, ar fi de specificat că vine cu clasă climatică SN-T, cu agent de răcire R600a, că are o autonomie de 18 fără curent și că se bucură de un nivel de zgomot extrem de redus, de numai 38 de decibeli.

Acestea fiind spuse, combina frigorifică Samsung RB37J5010SA, este produsul electrocasnic ideal, ce oferă performanță, calitate și eficiență maximă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de răcire frigider și congelator NO FROST
  • Volum net total 367l
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Afișaj LED
  • Consum energetic 314kWh/an
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.