Combină frigorifică Bosch KGV36UW30

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Combina frigorifică Bosch KGV36UW30 reprezintă alegerea ideală, atunci când dorești un produs electrocasnic de calitate, cu o eficiență energetică ridicată și cu un volum generos. Acest aparat Bosch menține proaspăt alimentele pe o perioadă destul de îndelungată, grație funcțiilor sale smart.

Vorbim despre o combină frigorifică destul de încăpătoare, ce are un volum net total în jur de 309 litrii. Prezintă un afișaj elegant de tip LED, de pe care se poate regla electronic temperatura din interior.

În ciuda volumului său generos și a specificațiilor sale smart, prețul de achiziție este de numai 1.499lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de avantajos pot spune pentru un asemenea produs electrocasnic.

Cât despre design, pot spune că vine standard pe culoarea alb, o culoare ce se potrivește excelent oricărei bucătarii moderne, măsurând 186 x 60 x 65mm și cântărind în jur de 72Kg. Ușile se deschid standard pe partea dreaptă, având mâner vertical, însă dispune de sistemul reversibil, ce permite modificarea deschiderii ușilor.

Aceeași combină frigorifică Bosch se poate procura și din lista de produse electrocasnice a magazinului online Flanco.

Imagini cu Bosch KGV36UW30 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spune, este o combină frigorifică extrem de eficientă, asta mulțumită clasei de eficiență energetică A++. Această clasă asigură un consum redus de energie electrică, respectiv de aproximativ 227kWh/an.

Modelul de față vine alcătuit din frigider și congelator, ambele fiind destul de spațioase. În partea de sus se regăsește frigiderul, ce are o capacitate netă de 215l. Acesta dispune de sistem automat de dezghețare și vine compus din 4 rafturi din sticlă și din 3 suporturi atașate de ușă. Congelatorul are un volum de 94l și se bucură de Vario Zone și de calendar pentru alimente congelate. Include 3 compartimente încăpătoare și un compartiment Big Box.

Ca și tehnologii se bucură de funcția de super congelare, de reglarea electronică a temperaturii și de sistemul Low Frost. Tehnologia Low Frost reduce consumul de energie electrică, oferă o întreținere mai ușoară, iar gheața din congelator este mult mai puțină.
Este un model foarte silențios, astfel nivelul de zgomot nu depășește 39 de decibeli.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum net total 309l
  • Clasa de eficienta energetica A++
  • Functie super-congelare
  • Sistem Low Frost
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.