Combină frigorifică Arctic ANK305NFS+

Unul dintre cele mai importante, ba chiar indispensabile produse electrocasnice din locuința fiecăruia sunt frigiderele. De aceea, astăzi am ales să vorbim puțin despre o combină frigorifică, încăpătoare, eficientă și accesibilă, ce aparține producătorului Arctic.

Arctic ANK305NFS+ este o combină frigorifică performantă și extrem de economică, ce aparține clasei A++ de eficiență energetică, astfel va avea un consum redus de energie electrică, respectiv de numai 282kWh/an. Se laudă cu o un volum net total de 260 de litrii și cu unul brut de 295 de litrii.

Un astfel de aparat frigorific se regăsește în stocul de produse electrocasnice de la eMag la numai 1.299lei (vezi preț actualizat), un preț mic pentru un astfel de produs încăpător și economic.

Se prezintă pe culoarea argintiu, o culoare ce se potrivește oricărui stil de bucătărie, având deschiderea ușilor pe partea dreaptă. Însă, datorită sistemului reversibil, poți modifica deschiderea ușilor exact așa cum te avantajează. Mânerul acestora este orizontal integrat, iar construcția aparatului măsoară numai 181.4 x 54 x 60cm și cântărește în jur de 57Kg.

Același produs frigorific se poate achiziționa și din magazinul online Altex.

Imagini cu Arctic ANK305NFS+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre o combină frigorifică alcătuită din frigider și congelator, ambele cu sistem de răcire No Frost.

Frigiderul este proiectat în partea superioară a combinei, având o capacitate netă de 190l. Vine compus din 3 suporturi ajustabile pe ușă, din 3 rafturi încăpătoare, din sticlă și dintr-un compartiment pentru depozitarea fructelor și a legumelor. Congelatorul este în partea de jos a produsului, are un volum net de 70l și vine alcătuit din 3 compartimente foarte spațioase, având o capacitate de congelare de 4Kg/24h.

Ca și funcții și sisteme, beneficiază de sistemul antibacterian, de ventilator, de funcția Eco Frost Free, de funcția Multi Frost Zone, de funcția Eco Fresh, de funcția Eco Brezze și de funcția Eco Dual Balance.

Ar mai fi de specificat, că dispune de un singur compresor și că are o autonomie de 16 ore fără curent.

În final, dacă vrei o combină frigorifică spațioasă, economică, eficientă și accesibilă, Arctic ANK305NFS+ este produsul electrocasnic ideal.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire frigider și congelator NO FROST
  • Volum net total 260l
  • Volum brut total 295l
  • Clasa A+ de eficiență energetică
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.