Combină frigorifică Arctic AK315P+

Cu toții ne dorim în bucătăriile noastre un frigider util, încăpător și cu un consum accesibil.
O variantă bună ar fi o Combină frigorifică Arctic AK315P+, un produs extrem de bine vândut, datorită capacitatiilor sale, volumului net de 276l, design-ului și a prețului excelent pe care îl are.

Chiar dacă nu face parte din cea mai bună clasă energetică, nici clasă A+ nu este cea mai slabă, având un consum de energie electrică destul de redus, de aproximativ 268kWh/an.

 Prețul acestui frigider Arctic AK315P+  la data de 29-09-2014 era de aproximativ 1.000lei (vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Combină frigorifică Arctic AK315P+:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Această combină frigorifică, compusă din frigider și congelator, vine din fabrică pe culoare alb, cu dimensiuni destul de bune, 181 x 54 x 60cm(IxLxA), astfel se va potrivi perfect oricărei bucătarii. Alte calități ale acestei combine ar fi mânerul încorporat, pentru a economisi din spațiu și pentru design, termostatul reglabil, iluminare interioară și ușa reversibilă, pe care o poți schimba pe partea care te avantajează în bucătăria ta.

Modelul de față vine construit pe partea de frigider cu 4 rafturi încăpătoare, compartiment pentru legume și fructe, plus încă 4 suporturi de alimente pe ușă. Volumul net al acestuia ar fi de 204l iar cel brut total de 294l, destul de încăpător. La capitoul congelator, putem spune că stă foarte bine, având în dotare 3 compartimente, oferind o capacitate de congelare de 3.5Kg/24h și un volum net de 72l.

Fiind un model destul de nou, vine conceput cu o garnitură antibacteriană, foarte utilă. Astfel, igiena și prospețimea alimentelor din interior sunt menținută, grație acestei garnituri excelente.

Alte detalii tehnice interesante ar fi că, acest produs electrocasnic vine conceput cu un compresor, cu o clasă climatică SN-ST, un nivel de zgomot de doar 39 de decibeli și o autonomie incredibilă de 18h fără energie electrică.

În concluzie dacă îți dorești o combină frigorifică, formată din frigider și congelator, cu un consum redus de energie electrică și la un preț de ofertă, Arctic AK315P+ este produsul pe care îl cauți.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Combină frigorifică
  • Volum net congelator: 72l

  • Volum net frigider: 204l

  • Volum brut total: 294l

  • Consum energetic: 268kWh/an

  • Clasă de eficiență energetică: A+

  • Autonomie (fără curent): 18h

Contra:

  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.