Cel mai tare mijloc de transport inventat de japonezi!

 

WalkCare” este poate unul dintre cele mai atractive skateboard-uri inventate de japonezi, funcționează pe baterii și poate fi transportat într-o geantă de laptop fără probleme.

Se mișcă la fel de bine ca un Segway, iar construcția sa este de dimensiunile unui laptop. La fel ca la skateboard-uri, îți poți schimba direcția de mers în funcție de cum îți împarți greutate de pe un picior pe celălalt, așadar e nevoie de puțin talent și echilibru pentru a stăpâni un astfel de transportor.

Inventatorul WalkCart, Kuniako Saito spune că: „€œIdeea mi-a venit după ce m-am gândit ce fel de gadget aș putea folosi pentru transport, pe care să îl pot purta totodată mereu cu mine, într-o geantă. Un prieten mi-a cerut să-i fac un asemenea transportor”.

Construcția pe deplin este realizată din aluminiu, iar alimentarea se realizează cu baterii Li-Ion.

WalkCare este capabil să urce pante abrupt, să se strecoare prin mulțime și să facă față drumului denivelat, fără probleme. În momentul de față este în stadiul de concept, însă de la anul, din primavara, WalkCar va fi disponibil oriunde. Potrivit surselor, prețul de achiziție pentru cei ce vor face precomandă va fi de 100.000 de yeni, adică 733 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.