Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter – sistem de climatizare cu Wi-Fi Control de 12.000 BTU/h, din clasa A++

Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter este un nou sistem de climatizare fiabil, ce include o serie importantă de funcţii avansate, menite să sporească nivelul de confort al utilizatorilor, fără a lua în calcul vreun compomis în ceea ce priveşte consumul enegetic.

Este o variantă destul de generoasă din punct de vedere al capacităţii de modificare a temperaturii interioare, respectiv de 12.000 BTU/h. Variază între clase energetice A+ şi A++, include filtru Hepa, control din telecomandă şi un afişaj modern şi discret de tip LED.

Acest model nou 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter se poate achiziţiona deja de la eMag, cu doar 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Impresionează printr-un design compact şi modern, foarte bine gândit pentru a distribui eficient aerul în încăpere. Datorită construcţiei de culoare albă, cu siguranţă se va potrivi perfect oricărui stil de amenajare interioară. Ca şi detalii tehnice, unitatea exterioară măsoară standard 770 x 300 x 555mm şi cântăreşte 26.5kg, iar cea interioară măsoară standard 812 x 192 x 300mm şi cântăreşte 9kg.

Imagini cu Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Această tehnologie importantă Inverter, are rolul de a duce aparatul la performanţe superioare de climatizare, cu o eficienţă energetică redusă.

Astfel, acest noul model este încadrat în clasa A+ de eficienţă energetică la încălzire şi în clasa A++ la răcire. În modul de încălzire puterea consumată înregistrată este de 3800W, iar cea de la răcire de 3500W.

Este de subliniat faptul că aceeaşi tehnologie Inverter, reuşeşte să asigure şi un mod silenţios de funcţionare. Astfel, atinge o maximă de 54db la exterior şi de 40db la interior.

În ceea ce îl reprezintă eficienţa energetică privind coeficientul randamentului sezonier, ar fi la răcire 6.7 SEER şi 2.8 EER, iar la încălzire 5.1 SCOP şi 3.4 COP.

Beneficiază de o multitudine de funcţii importante, precum: ventilare, încălzire, auto restart, Wi-Fi control, dezgheţare automată, timer, Sleep/Night mode, dezumidificare, auto, Eco Mode, ionizare, autocurăţare, turbo, antimucegai şi auto detecţia scurgerii agentului refrigerant.

Modul Turbo are rolul de a atinge rapid parametrii doriţi, bineînţeles cu un consum enegetic suplimentar.

Funcţia Auto reuşeşte să optimizeze consumul energetic în funcţie de diferenţa temperaturii setate şi cea ambientale.

Sleep/Night mode este ideală pe timpul nopţii, unde modificată temperatura astfel încât modul de funcţionare să fie unul silenţios şi economic.

Funcţia inteligentă de detectare a scurgerilor de agent refrigerant şi cea de autodiagnosticare fac din acest sistem de climatizare un aparat foarte uşor de exploatat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter este un aparat de aer condiţionat fiabil, modern şi eficient, capabil să sporească nivelul de confort din mediu ambiant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A++
  • Performant
  • LED
  • Wi-Fi Control
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.