Candy GVC D813B-S – uscător de rufe cu condensator, cu 18 programe

Candy GVC D813B-S este un uscător de rufe convenabil din gama GrandÒ Vita, cu un raport preţ-calitate apreciabil. Reprezintă unul dintre cele mai ieftine astfel de aparate electrocasnice comercializate pe piaţa din România. Este capabil să acorde o atenţie specială tuturor tipurilor de ţesături, astfel încât să garanteze rezultate pe măsură.

Avem de-a face cu o variantă cu încărcare frontală, ce beneficiază de un afişaj generos LCD. Acest ecran oferă informaţii cu privire la setările şi etapele ciclului de uscare în crus. Are o capacitate de încărcare de 8kg (bumbac), fiind prevăzut cu o serie numeroasă de programe, 18 la număr.

Acest model GVC D813B-S poate fi achiziţionat din magazinul de specialitate eMag, cu preţul online de numai 1.139 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, este identic cu cel al maşinilor de spălat rufe cu încărcare frontală. Este integral de culoare albă, uşa fiind transparent, cântăreşte în jur de 35kg şi măsoară standard 85 x 59.5 x 61 (IxLxA) cm.

Imagini cu Candy GVC D813B-S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că specialiştii l-au încadrat în clasa B de eficienţă energetică, consumul de curent electric înregistrat este de numai 4.70kWh per program standard şi de doar 561.0kWh per an.

Ca şi zgomot produs în timpul utilizării, nivelul maxim înregistrat de acest uscător cu condensator este de doar 69dB(A).

Ar fi de menţionat că acest uscător de rufe independent deţine poziţionat rezervorul de apă la interior. Este de reţinut faptul că tamburul este galvanizat şi are un volum de 115l.

Cât despre funcţii şi opţiuni speciale, se laudă cu funcţia de semnalizare acustică la terminarea programului, cu opţiunea de programare întârziată (până la 24h), cu senzor electronic de umiditate, cu tehnologia Woolmark şi cu indicator terminare ciclu de uscare.

Este de remarcat noul senzor “kg detector”, capabil să măsoare cu inteligenţă cantitatea de rufe de la interior. În felul acesta, adaptează programul de uscare în funcţie de încărcătură reală.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Candy GVC D813B-S reprezintă unul dintre cele mai avantajoase uscătoare de rufe cu condensator, echipate cu tehnologii şi funcţii de generaţie nouă.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • 18 programe
  • Performant şi modern
  • Silenţios
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.