Candy GS1483DH3-1S – maşină de spălat rufe cu capacitatea de 8kg, cu 1400rpm, din clasa A+++

Candy GS1483DH3-1S este o maşină de spălat rufe inteligentă, cu încărcare frontală, concepută pentru a oferi rezultate extraordinare, într-un mod pe cât se poate de economic, din punct de vedere al resurselor (apă, curent, detergent).

Discutăm despre un aparat electrocasnic cu afişaj LED, cu 16 programe, ce are o capacitate de încărcare de 8kg şi o viteză de centrifugare de 1400rpm.

În privinţa costului, se poate procura de la eMag cu doar 1.365 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ aragator şi avantajos, vis-a-vis de caracteristicile produsului.

Observăm un aspect modern, de culoare albă, ce cântăreşte în jur de 68kg, măsurând standard 85 x 60 x 52(IxLxA) cm. Deţine tambur din oţel inoxidabil, cuva din silitech, având hubloul de 35cm, cu o deschidere de până la 180 de grade.

Imagini cu Candy GS1483DH3-1S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Avem de-a face cu o maşină de spălat din clasa A+++, ce garantează un consum energetic de numai 1.05kWh/program standard.

Ca şi programe de spălare se laudă cu: program rapid 14 minute, program prespălare, program culori închise, program uşor de călcat, program spălare manuală, program delicate, program bumbac, program mătase, program lână, program clătire + centrifugare şamd.

În privinţa funcţiilor speciale, beneficiază de selectorul pentru centrifugare, cu sistemul de detectare spumă, cu protecţie împotriva inundaţiilor, cu programare întârziată şi cu motor inverter.

Ar fi de specificat faptul că deţine furtun de evacuare cu lungimea de 2m, furtun de alimentare de 1.5m şi un cablu de alimentare de 1.6m.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Candy GS1483DH3-1S este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală din clasa A+++, eficientă şi economică, ce garantează rezultate extraordinare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.