Candy GS1483D3/1-S – maşină de spălat rufe din clasa A+++, performantă şi economică

Candy GS1483D3/1-S se dovedeşte a fi una dintre cele mai avantajoase maşini de spălat rufe cu încărcare frontală de pe piaţă. Spun asta datorită preţului de achiziţie accesibil raportat la funcţiile şi specificaţiile numeroase ale maşinii.

Reprezintă un aparat electrocasnic din clasa A+++ de eficienţă energetică, ce are o capacitate de încărcare de 8kg. Se laudă cu o viteză de centrifugare de 1400rpm, cu 16 programe, precum şi cu un afişaj LCD modern, ce oferă informaţii cu privire la ciclul de spălare în curs.

Acest model GS1483D3/1-S se poate achiziţiona din magazinul de specialitate eMag, cu preţul online de numai 1.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic şi tehnic, prezintă un exterior clasic şi modern, pe un fond de culoare albă. În partea frontală este prevăzut panoul de comandă, compus dintr-un buton selector, din câteva butoane de control şi dintr-un ecran LCD. Are o greutate de aproximativ 70kg şi măsoară standard 85 x 60 x 52 (IxLxA) cm. Ar fi de reţinut faptul că tamburul este construit din inox, iar cuva din silitech. Hubloul transparent măsoară un diametru de 35cm, având o deschidere de până la 165 de grade.

Noul model avantajos este disponibil online şi în magazinele Flanco şi evoMag.

Imagini cu Candy GS1483D3/1-S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că specialiştii au încadrat acest produs Candy în clasa energetică A+++, consumul de resurse este unul pe cât se poate de avantajos. Astfel, înregistrează un consum energetic per program standard de numai 0.71kWh şi un consum mediu anual de 9500l de apă.

Aşa cum am menţionat şi mai sus, se laudă cu o listă generoasă cu 16 programe de spălare. Pe lângă cele de bază, întâlnite la majoritatea maşinilor de spălat rufe, deţine şi câteva speciale, cum ar fi: programul Jeans, programul extra-clătire, programul centrifugare intensivă etc.

În ciuda atâtor calităţi, se dovedeşte a fi şi extrem de silenţioasă la utilizare. Astfel, la spălare nivelul de zgomot înregistrat este de 57dB(A), iar la centrifugare de 77dB(A).

Cât despre funcţii şi siguranţă, deţine sistemul de siguranţă pentru cei mici, opţiunea de programare întârziată, funcţia de detectare automată a cantităţii, protecţie împotriva inundaţiilor şi selector pentru centrifugare.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Candy GS1483D3/1-S este o maşină de spălat rufe bună la preţ, remarcată prin funcţii şi specificaţii numeroase. Se laudă cu rezultate impecabile, obţinute într-un mod pe cât se poate de avantajos din punct de vedere al consumului de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate apreciabil
  • Clasa A+++
  • 8Kg
  • 1400rpm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.