Candy GS 1493D3/1-S – maşină de spălat rufe cu uscător, din clasa energetică A+++

Candy GS 1493D3/1-S reprezintă o variantă accesibilă şi avantajoasă de maşină de spălat rufe cu uscător, un produs electrocasnic absolut necesar în orice locuinţă, datorită rezultatelor impecabile pe care le oferă, într-un mod pe cât se poate de economic.

Vorbim despte un model din clasa A+++ cu încărcare frontală, ce are o capacitate generoasă, respectiv de 9kg la spălare şi de 7kg la uscare. Are o viteză de centrifugare de 1400rpm, fiind dotată cu un display LCD elegant, de pe care poţi urmări timpul rămas până la sfârşitul programului.

Recomand cu încredere un astfel de produs electrocasnic, datorită performanţelor de care dă dovadă la spălare, cât şi la centrifugare şi al consumului redus de resurse. În ciuda atâtor plusuri, preţul de achiziţie este pe departe cel mai convenabil, astfel modelul de faţă se comercializează cu numai 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul detaliilor tehnice, ar fi de specificat greutatea maşinii de 68kg şi dimensiunile standard de 85 x 60 x 52(IxLxA) cm. Vine dotată cu tambur din oţel inoxidabil, cu cuvă din silitech, având diametrul hubloului de 35cm, cu o deschidere la 180 de grade.

Imagini cu Candy GS 1493D3/1-S :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cu siguranţă este recomandată familiilor numeroase, dar şi mai puţin numeroase, dar şi celor care obişnuiesc să spele rufe ceva mai des, datorită capacităţii generoase de încărcare şi al consumului de resurse avantajos.

Se laudă cu o serie de 16 programe de spălare, precum: prespălare, uşor de călcat, intensiv, clătire, culori închise, delicate, bumbac, rapid 14min şi 30min, Hygiene 60°C şi lista continuă cu programe la fel de eficiente şi economice, capabile să acopere toate tipurile de ţesături.

Din punct de vedere al opţiunilor inteligente ce îţi permit să setezi programele în funcţie de necesităţile tale şi de timpul disponibil pe care îl aloci spălatului, ar fi următoarele: selectorul centrifugării, setarea temperaturii, programarea întârziată şi funcţia de spălare cu apă rece.

În privinţa funcţiilor ce garantează o protecţie ridicată ţie şi familiei, ar fi de specificat sistemul ce detectează spuma şi protecţia împotriva inundaţiilor, cu rol de a opri automat alimentarea maşinii cu apă, în cazul în care senzorul detectează vreo pierdere de apă accidentală.

Modelul de faţă se încadrează în cea mai eficientă clasă energetică A+++, înregistrând un consum per program standard de 1.21kWh şi un consum mediu de apă de 10.600l/an.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Candy GS 1493D3/1-S este o maşină de spălat rufe cu uscător, accesibilă, performantă şi economică, concepută pentru a garanta rezultate excepţionale atât la spălare, cât şi la uscare.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+++
  • Afişaj LCD
  • 16 programe de spălare
  • Capacitate de încărcare 9kg
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.