Candy GC4 1061D3 – maşină de spălat rufe performantă din clasa energetică A+++

Candy GC4 1061D3 este un model avantajos de maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, datorită clasei energetice superioare din care face parte. Nu doar că impresionează ca şi aspect, ci şi ca funcţionalitate şi rezultate ireproşabile.

Avem de-a face cu o variantă slim cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 6kg. Are o viteză de 1000rpm, 18 programe de splare, precum şi un afişaj interesant de tip LED.

Acest model recent GC4 1061D3 este disponibil online deja în magazinul de specialitate eMag la numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm un design slim, clasic şi modern, întreagă construcţie fiind pe un fond de culoare albă. Cântăreşte în jur de 68kg şi măsoară standard 60 x 40 x 85 (IxLxA) cm. Ar fi de reţinut faptul că deschiderea uşii este standard pe partea dreaptă şi că tamburul vine conceput din oţel inoxidabil.

Imagini cu Candy GC4 1061D3:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că vorbim despre o maşină de spălat rufe din clasa de eficienţă energetică A+++, consumul de curent electric este unul pe cât se poate de favorabil. Ei bine, consumul energetic per program standard este de numai 0.79kWh, iar cel anual de doar 196kWh. În privinţa consumului de apă, media anuală înregistrată este de doar 8900l.

Aşa cum am precizat şi mai sus, modelul de faţă este prevăzut cu o serie numeroasă de 18 programe de spălare. Această listă diversificată de programe are capacitatea de a acoperi toată gama de ţesături posibile, garantând rezultate impecabile.

În privinţa funcţiilor speciale, beneficiază de sistemul de echilibrare al încărcăturii, de sistem de reglare al centrifugării şi de opţiunea de programare întârziată (24h).

Este de menţionat faptul că vorbim despre un produs electrocasnic suficient de silenţios la utilizare. Astfel, la spălare nivelul de zgomot înregistrat este de 58dB(A), iar la centrifugare de 75dB(A).

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Candy GC4 1061D3 reprezintă una dintre cele mai convenabile maşini de spălat rufe cu încărcare frontală de pe piaţă. Spun asta atât datorită rezultatelor ireproşabile la spălare/centrifugare, cât şi al modului economic de funcţionare.

Concluzie :

Pro:
  • LED
  • Accesibilă
  • Performantă şi modernă
  • A+++
  • Slim
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.