Candy FST 100 X – cuptor electric încorporabil din inox, modern şi accesibil

Candy FST 100 X este poate cel mai accesibil cuptor electric static de pe piaţa încorporabilelor de bucătărie. Reprezintă un model din inox de calitate, capabil să se integreze destul de uşor în orice decor de bucătărie, asigurând un mod de utilizare confortabil şi sigur.

Este un produs din clasa B de eficienţă energetică, ce are un volum utilizabil al cavităţii de 53l. Este prevăzut cu 4 funcţii, având ca mod de gătire convecţia naturală.

Acest model FST 100 X poate fi procurat din magazinul online eMag cu numai 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, observăm o construcţie modernă şi elegantă integrală din inox inoxidabil. Finisajele şi detaliile distinse fac ca acest model să se asorteze extrem de bine cu orice stil de bucătărie. Din punct de vedere al detaliilor tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 23kg şi că măsoară standard 59.5 x 56.7 x 59.5 (L x A x I) cm.

Imagini cu Candy FST 100 X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul cuptor cu control mecanic de la Candy vine prevăzut cu 4 funcţii, precum: funcţia de Grill cu termostat, funcţia de ventilare, funcţia de Timer şi funcţia de convecţie cu aer.

În privinţa accesoriilor din dotare, vine împreună cu o tavă de copt, cu ghidaje cuptor încorporate în perete şi cu un grătar.

Uşa cuptorului este realizată atât din sticlă, cât şi din oţel inoxidabil. Aşadar, geamul acesteia este prevăzută cu două straturi de sticlă termoizolatoare.

Panoul de comandă este unul simplist şi foarte uşor de utilizat. Este proiectat în partea frontală a cuptorului, fiind compus din două butoane selectoare de culoarea inoxului.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Candy FST 100 X este un cuptor încorporabil din inox, accesibil şi modern, capabil să garanteze rezultate excelente într-un mod sigur şi eficient.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Modern
  • Grill
  • Accesibil
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.