Candy FPE 609A/6X – cuptor electric din inox cu afişaj LCD, de tip încorporabil

Candy FPE 609A/6X este un aparat electrocasnic modern de bucătărie, respectiv un cuptor electric din gama încorporabilelor, capabil să asigure un mod de funcţionare eficient, indiferent de sarcina aleasă. Datorită aspectului plăcut, cu siguranţă se integrează perfect în orice stil şi mobilier de bucătărie.

Este o variantă electrică, ce are o capacitate de până la 65l. Aparţine clasi A+, deţine 8 funcţii, ventilator, Timer, control electronic, precum şi un elegant şi modern afişaj LCD, ce informează în legătură cu temperatura şi funcţiile setate.

Acest model FPE 609A/6X se poate achiziţiona din stocul de produse electrocasnice eMag, cu doar 796 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine o construcţie impresionantă din inox antiamprentă, uşa cuptorului fiind realizată din sticlă şi inox. Este de culoarea inoxului (argintiu), măsoară standard 59.5 x 59.5 x 53(I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.1m.

Imagini cu Candy FPE 609A/6X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, cuptorul de faţă este încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel,  consum energetic înregistrat este de doar 0.9kW/h.

Se prezintă ireproşabil la capitolul funcţii, beneficiind de: iluminare interioară, de funcţia de convecţie cu aer fierbinte, de funcţia de decongelare, de funcţia de Grill cu suprafaţă mare şi mică, de funcţia de încălzire inferioară, de treaptă pentru Pizza, precum şi de funcţia Turbo grill.

Vis-a-vis de cuptorul convenţional, funcţie de convecţie permite un mod de gătit mult mai rapid, însă la o temperatură scăzută. Acest lucru se datorează implicit funcţie de convecţie cu aer fierbinte, ce asigură un gătit uniform.

Treapta pentru Pizza este ideală pasionaţilor de acest fel de mâncare. Această funcţie este capabilă să pregătească Pizza la o temperatură potrivită, astfel încât să obţină un rezultat excelent, peste limita aşteptărilor.

Funcţia de decongelare este perfectă atunci când vrei să decongelezi rapid şi uşor diverse alimente.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Candy FPE 609A/6X este un cuptor electric încorporabil din inox, ce deţine un afişaj modern LCD. Este capabil să obţină cele mai bune preparate, gătite atent, rapid şi eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 65l
  • LCD
  • Electric
  • Din inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.