Candy EVOT 10071D1

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Cauți să îți achiziționezi o mașină de spălat rufe compactă, cu o construcție slim, astfel încât să nu ocupe foarte mult din spațiu, însă nu ai găsit modelul potrivit cerințelor tale? În cazul acesta, știe-ul nostru îți sare în ajutor și îți pune la îndemână o recenzie la produsul electrocasnic pe care tu îl cauți.

Candy EVOT 10071D1 este o mașină de spălat rufe excelentă, ce vine proiectată cu încărcare verticală, având o capacitate de 7Kg și o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut.

Este un aparat electrocasnic ce aparține clasei energetice A+, astfel consumul de energie electrică va fi extrem de scăzut, la fel și cel de apă, ajungând la un consum mediu anual de numai 9600 de litrii.

Magazinul online eMag, pune la dispoziție un astfel de produs electrocasnic la prețul de numai 999lei (Vezi preț actualizat), un preț mic vis-a-vis de numărul diversificat de programe și de funcțiile numeroase de care se bucură.

Ca și design, prezintă un aspect compact, modern pe un exterior de culoare alb. Este o mașină de spălat slim, ce are dimensiuni extrem de reduse de numai 88.5 x 40 x 59.5mm.

Imagini cu Candy EVOT 10071D1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Varietate de programe cu care se laudă această mașină de spălat Candy, va acoperii toată gama de țesături posibile, astfel încât să ofere rezultate de spălare excepționale. O parte din aceste programe, ar fi: program Mix, program delicate, program pentru sintetice, program bumbac, program rapid 30min, program spălare manuală și multe altele.

Alte plusuri ale acestei mașini de spălat rufe cu încărcare verticală, ar fi selectorul pentru centrifugare și funcția inteligentă pentru programare întârziată.

Mai este de spus, că modelul de față se laudă cu un nivel redus de zgomot, astfel zgomotul produs la spălare este de numai 61 decibeli, iar cel produs la centrifugare este de doar 76 decibeli.

În concluzie, dacă vrei un produs compact și performant, Candy EVOT 10071D1 este mașina de spălat ideală ce se regăsește la un preț promoțional.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat rufe cu încărcare verticală
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Consum mediu anual de apă 9600l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.