Candy CFM 3350 – combină frigorifică din clasa A+, cu sistem de dezgheţare automat la frigider

Candy CFM 3350 este o combină frigorifică foare avantajoasă ca şi cost de achiziţie, un produs electrocasnic absolut ideal în orice locuinţă, datorită spaţiului generos de depozitare şi al consumul redus de energie electrică.

Vorbim despre un aparat frigorific cu capacitatea de 250l, ce beneficiază de sistemul inteligent de dezgheţare automată. Este un sistem eficient, ce evaporă apă rezultată cu autoul căldurii pe care o degajă motorul.

La capitolul cost, se laudă cu un raport preţ – calitate excelent, astfel modelul de faţă îl găsim în oferta magazinului online eMag la preţul excelent de 1.295 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie clasică cu două uşi, de culoare albă, ce cântăreşte în jur de 58kg. Uşile combinei sunt de tip reversibile, sistem ce permite schimbarea deschiderii acestora.

Acelaşi produs frigorific Candy îl întâlnim şi în oferta magazinului Cel.

Imagini cu Candy CFM 3350 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al consumului energetic, combina frigorifică de faţă aparţine clasei A+, astfel consumul de energie electrică este de numai 0.671kWh/24h şi de 245kWh/an.

Discutăm despre o combină frigorifică compusă din frigider, proiectat în partea de sus, şi din congelator, proiectat în partea de jos. Începând cu partea de sus, frigiderul, ce are şi o capacitate mai generoasă de încărcare decât congelatorul, respectiv de 180l. Se laudă cu sistemul de dezgheţare automat, pe care l-am precizat şi mai sus, cu 4 compartimente spaţioase cu sertare din sticlă, cu un compartiment destinat legumelor şi fructelor, şi cu 4 suporturi ataşate pe uşa acestuia.

Congelatorul are o capacitate de congelare de până la 4kg/24h, dispune de 3 compartimente ultra spaţioase, având un volum net total de 80l.

Ar mă fi de specificat că în cazul unei pene de curent, autonomia este e până la 20h. Dispune de iluminare interioară, foarte eficientă unui frigider şi are un nivel de zgomot de doar 43db, deloc deranjant fie zi sau noapte.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Candy CFM 3350 este combină frigorifică modernă, eficientă ca şi spaţiu de depozitare şi consum enegertic, raportată la un preţ de achiziţie foarte convenabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Acesibilă
  • Volum net total 250l
  • A+
  • Sistem de dezgheţare automat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.