Candy CDI 2010 – maşină de spălat vase din clasa A+, de tip încorporabilă

Candy CDI 2010 reprezintă un model eficient şi accesibil de maşină de spălat vase, un aparat electrocasnic ideal oricărei femei în bucătăria acesteia.

Este un produs încorporabil din clasa A+, ce pune la dispoziţie o capacitate de încărcare pentru 12 seturi, 6 programe de spălare şi control electronic.

Se laudă cu un preţ avantajos de achiziţie, astfel se poate procura din stocul de produse electrocasnice de la eMag cu numai 1.257 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie de calitate, modernă şi elegantă, pe un fond de culoare argintie. Greutate acesteia este de aproximativ 32kg, având un nivel de zgomot de până la 50db.

Acelaşi aparat electrocasnic de la Candy este pus la vânzare şi de către cei de la Altex.

Imagini cu Candy CDI 2010 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum am spus deţine 6 programe de spălare, extrem de eficace şi de economice, din punct de vedere al resurselor consumate, precum detergent, apă şi curent electric.

Aparţine clasei A+, având un consum energetic per program standard de doar 1.06kWh. La fel de bine se prezintă şi din privinţa consumului de apă, aşadar consumul de apă per ciclu de spălare este de numai 12l.

Deţine modul de siguranţă pentru copii, funcţia Easy Logic, indicatorul acustic pentru terminarea ciclului de spălare şi capacitate variabilă automată.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Candy CDI 2010 este o maşină de spălat vase performantă, economică şi eficientă, ce poate reprezenta o variantă perfectă oricărei bucătării.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 12 seturi
  • Clasa A+
  • 6 programe
  • Control electronic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.