Candy CCDS 5142W – frigider cu două uşi accesibil din clasa energetică A+

Candy CCDS 5142W reprezintă unul dintre cele mai ieftine frigidere cu două uşi de pe piaţă, concepute în special pentru familiile nu foarte numeroase. Este un aparat frigorific modern, capabil să asigure un spţiu optim de depozitare alimentelor prin prisma funcţiilor şi specificaţiilor din dotare.

Ei bine, discutăm despre un aparat frigorific cu două uşi încadrat în clasa de eficienţă energetică A+. Are un volum net total de 204l, dintre care 166l sunt ai frigiderului, iar restul de 38l ai congelatorului.

Acest model CCDS 5142W este disponibil online în stocul celor de la eMag la preţul de numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, nu sunt foarte mult de menţionat, ci doar că deţine o construcţie clasică şi modernă pe un fond de culoare albă. Se integrează extrem de uşor în orice stil de bucătărie, fără să ocupe foarte mult spaţiu. Uşile cu sistem reversibil au deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind integrate orizontal. Beneficiază de iluminare interioară, are o greutate de aproximativ 41kg şi măsoară standard 143 x 58 x 60.5 (IxLxA) cm.

Imagini cuCandy CCDS 5142W:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul produs frigorific Candy este este prevăzut în clasa A+ de eficienţă energetică. Datorită acestui fapt, consumul de curent electric înregistrat este de 226kWh/an şi de 0.59kWh/24h.

În privinţa poziţionării congelatorul este proiectat în partea de sus, iar frigiderul în parte de jos.

Congelatorul cu capacitatea de 38l are un volum de congelare de până la 2kg/24h. Este alcătuit din două compartimente decente, separate printr-un raft din sârmă.

Frigiderul cu capacitatea de 166l beneficiază de sistem de dezgheţare automat. Este compus din 4 compartimente încăpătoare separate prin rafturi din sticlă, din 4 suporturi pe uşă şi dintr-un compartiment special pentru legume şi fructe.

Este de menţionat că vine echipat cu un singur compresor, cu clasă climatică ST, având o autonomie fără curent de până la 13 ore. Ca şi nivel de zgomot, maxima înregistrată la utilizare ar fi de doar 42dB.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Candy CCDS 5142W reprezintă un aparat frigorific cu două uşi din clasa A+, evidenţiat printr-un raport preţ-calitate apreciabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Accesibil
  • Modern
  • A+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.