Breville Prima Latte VCF046X-01 – espressor de cafea manual, ce prepară rapid cea mai aromată şi savuroasă cafea

Breville Prima Latte VCF046X-01 este un espressor de cafea de tip manual, ideal în bucătăria oricăruia dintre noi, datorită faptului că prepară extrem de rapid şi de uşor cele mai delicioase cappuccino sau espresso.

Avem de-a face cu un espressor de calitate, ce are o presiune de abur de 15 bari, un rezervor de apă cu o capacitate de 1.5l şi un rezervor de lapte cu capacitatea de 300ml.

În privinţa costului de achiziţie, pot spune că este un model foarte convenabil, astfel este comercializat de către eMag cu preţul de doar 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de specificaţiile tehnice ale acestuia, ar fii de spus că se prezintă cu un exterior modern, de culoare roşu închis, de dimensiuni reduse, astfel încât să nu ocupe foarte mult din spaţiu. Cântăreşte în jur de 6Kg şi măsoară 225 x 320 x 285 (W x D x H)mm.

Acelaşi espressor de cafea manual îl regăsim şi în oferta celor de la Flanco.

Imagini cu Breville Prima Latte VCF046X-01 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alimentarea aparatului se va face cu cafea măcinată sau pad-uri de cafea, iar doar printr-o singură apăsare de buton te vei bucură de cea mai delicioasă băutură caldă, pe bază de cafea.

În privinţa funcţiilor speciale ale aparatului, se laudă cu funcţia de autocurăţare, cu funcţia cappuccino, cu funcţia de spumare a laptelui, cu filtrul Open Filter System şi aşa mai departe.

Spumarea laptelui proaspăt este reglabilă şi manuală, astfel gradul de spumare va fi după placul şi gustul fiecăruia dintre noi.

În concluzie, Breville Prima Latte VCF046X-01 este un espressor de tip manual, dotat cu rezervor de lapte, capabil să prepare rapid, doar prin apăsarea unui buton, cea mai gustoasă şi aromată cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • 15 bari
  • Alimentare cu cafea macinată sau pad cafea
  • Rezervor de lapte
  • Capacitate rezervor apă 1.5l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.