Breville Prima Latte VCF045X-01 – espressor manual, cu spumare a laptelui reglabilă şi manuală

Breville Prima Latte VCF045X-01 este un espressor de cafea de tip manual, conceput pentru a prepara cele mai savuroase espresso, într-un mod pe cât se poate de rapid, pentru tine şi pentru prietenii tăi.

Vorbim despre un model nou lansat pe piaţă, echipat cu rezervor de lapte de 300g, cu rezervor de apă de 1.5l şi cu display, având o presiune de abur de până la 15 bari.

Preţul de achiziţie este unul pe cât se poate de avantajos, vis-a-vis de specificaţiile aparatului, astfel se regăseşte în oferta eMag la preţul de doar 550 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, se evidenţiază printr-un design ultra modern, de culoare argintie, în combinaţie cu negru. Are o greutate de 6Kg şi măsoară standard 225 x 320 x 285 (W x D x H)mm.

Regăsim acelaşi espressor manual şi în stocurile celor de la Cel, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Breville Prima Latte VCF045X-01 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ar fi de spus, că aparatul de faţă se poate alimenta doar cu cafea măcinată şi cu pad-uri de cafea, fiind capabil să realizeze cele mai delicioase cappuccino sau espresso posibile, setând manual reţeta dorită.

Din punct de vedere al sistemelor speciale, se laudă cu funcţia eficientă de autocurăţare, cu dispozitiv de spumare a laptelui, de tip reglabil, cu funcţia specială pentru cappuccino, cu sistemul Termoblock, cu funcţia de setare a cantităţii dorite de cafea şi cu funcţia de preparare automată espresso latte şi cappuccino.

Mai este de specificat faptul că deţine fierbător din aluminiu, iar la capitolul igienizare este un model excelent, datorită rezervorului de apă detaşabil, a rezervorului de lapte detaşabil şi a tăviţei colectoare detaşabile şi reglabile.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, espressorul manual Breville Prima Latte VCF045X-01 este un produs electrocasnic excepţional, accesibil şi modern perfect în orice bucătărie modernă, datorită rezultatelor sale excelente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor manual
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea măcinată şi pad-uri de cafea
  • Capacitate rezervor apă 1.5l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.