Bosch WTB84200BY – uscător de rufe cu condensator, performant şi eficient

Bosch WTB84200BY reprezintă un uscător de rufe eficient şi economic, datorită sistemului de uscare cu condensare. Beneficiază de o capacitate de încărcare generoasă, de funcţii şi sisteme avansate, precum şi de un consum de resurse apreciabil.

Estetic se aseamănă foarte mult cu o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, lucru ce îl face foarte uşor de integrat în stilul oricărei locuinţe.

Tehnologia prin condensare îl face capabil să garnateze rezultate ireproşabile la uscare, într-un mod pe cât se poate de economic.

Tipul încărcării acestuia este frontal, capacitatea fiind de până la 7kg. Deţine un ecran LED modern, ce oferă informaţii despre etapele şi setările programului de uscare în curs.

Acest model WTB84200BY este comercializat online de către eMag, la preţul de achiziţie de 2.189 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, deţine partea frontală uşor curbată, lucru ce aduce un plus de modernitate aparatului. Este pe o nuanţă de culoare albă, are o greutate de aproximativ 40kg şi măsoară standard 84.2 x 59.7 x 63.6 (IxLxA) cm.

Tamburul are un volum de 112l, diamentrul hubloului măsurând 30cm. Desigur, produsul de faţă oferă posibilitatea încorporării şi sub blatul mobilei de bucătărie. În privinţa zgomotului, la centrifugare înregistrează maxim 65 de decibeli.

Acelaşi aparat poate fi achiziţionat şi online din magazinele Flanco şi Cel.

Imagini cu Bosch WTB84200BY :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că acest uscător este încadrat în clasa de eficienţă energetică B, consumul înregistrat per program standard este de 4.08kWh, iar cel înregistrat anual este de 501kWh/an.

În privinţa programelor de uscare, pe lângă cele obişnuite, surprinde plăcut şi cu o serie de programe speciale, precum: programul Allergy Plus, programul Cămăşi/Bluze, programul Sport/Fitness, programul Super 40 şamd.

Funcţiile şi sistemele speciale ale acestui uscător Bosch sunt: sistemul de siguranţă împotriva celor mici, sistemul de semnalizare acustică la sfârşirea programului de uscare, funcţia de programare întârziată, funcţia de setare a temperaturii de uscare, sistemul indicator de curăţare filtre, sistemul indicator de golire rezervor, precum şi tehnologia AutoDry.

Tehnologia AutoDry are rolul de a determina nivelul de umiditate din rufe, cu ajutorul senzorilor din dotare.

Pe partea de siguranţă, vine prevăzut cu tehnologia Sensitive Drying system. Aceasta reprezintă tamburul generos galvanizat, cu o structură specială ce oferă o protecţie sporită ţesăturilor. Un alt sistem de siguranţă este reprezentat de către paletele SoftDesign, ce au rolul de a distribui optim articolele în tambur, pentru o uscare eficientă.

Este de reţinut faptul că, cuva este concepută special din crom, lucru ce garantează durabilitate şi rezistenţă în timp. Pentru o pătrundere mai bună a curenţilor de aer cald, a fost conceput după forma specială Aqwa Wave.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Bosch WTB84200BY reprezintă un uscător de rufe cu condensator, un aparat electrocasnic economic şi eficient, ideal oricărei locuinţe.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • Extrem de silenţios
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.