Bosch WIS28141EU – maşină de spălat rufe automată cu încărcare frontală, de tip încorporabilă

Bosch WIS28141EU este o maşină de spălat rufe automată provenită din categoria produselor electrocasnice încorporabile, un produs modern şi performant, de cea mai bună calitate posibilă.

Deţine încărcare frontală, având o capacitate de 7kg, viteză de centrifugare fiind cea maximă posibilă, de 1400rpm. Este un model extrem de avantajos, datorită faptului că se poate integra perfect în mobila de bucătărie, conferind astfel un aer elegant şi modern.

Acest model WIS28141EU se poate procura din ofertele eMag cu preţul online de achiziţie de 3.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, nu sunt foarte multe de specificat, ci doar că prezintă o construcţie clasică, de culoare albă. Măsoară standard 81.8 x 60 x 57(IxLxA) cm, cântăreşte 76kg, volumul tamburului fiind de 55l. Hublul are o deschidere de până la 130 de grade, diametrul acestuia măsurând 30cm.

Că şi nivel de zgomot produs în timpul funcţionarii, ar fi de 46db la spălare şi de 64db la centrifugare.

Acelaşi produs electrocasnic performant este disponibil şi la CEL, Flanco sau Altex.

Imagini cu Bosch WIS28141EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere energetic, acest produs electrocasnic Bosch este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, astfel cosumul energetic per program standard este de numai 0.95kWh, iar media anuală a consumului de apă este de 11.000l.

În ceea ce o priveşte lista de programe de spălare, beneficiază de: program prespălare, program Delicate/Mătase, program Antişifonare, program lână, program Mix, program spălare manuală şamd.

Deţine selector electronic ce permite setarea programelor de spălare, sistemul ActiveWater, sistemul de control al balansului, sistemul 3D Aquatronic, selectorul de centrifugare, sistem ce detectează spuma, protecţie pentru prevenirea inundaţiilor, semnalizare acustică la terminarea programului de spălare, funcţia AquaStop, precum şi hublou cu cârlig metalic de blocare.

ActiveWater detectează în mod automat încărcătura în două trepte, garantând astfel un consum de resurse favorabil.

Tamburul VarioSoft asigură o spălare intensivă şi delicată, graţie mişcării şi structurii aparte a acestuia.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Bosch WIS28141EU este o maşină de spălat rufe automată de tip încorporabilă, echipată cu cele mai noi sisteme şi funcţii, astfel încât să asigure rezultate peste limita aşteptărilor.

Concluzie :

Pro:
  • Încorporabilă
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A+
  • Performantă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.