Bosch WAT20360BY

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Dacă doriți să vă achiziționați o mașină de spălat sufe cu o capacitate de încărcare ceva mai generoasă și cu o clasă de eficiență energetică excelentă, atunci modelul Bosch WAT20360BY, reprezintă o alegere excelentă.

Este o mașină cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 8Kg, destul de încăpătoare vis-a-vis de alte modele ce au o capacitate de numai 5Kg. Prin urmare, cu siguranță acest aparat Bosch reprezintă alegerea ideală pentru familiile ceva mai numeroase.

Se găsește la un preț destul de bun, undeva la 2.099lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent pentru un astfel de produs electrocasnic Bosch, cu astfel de funcții smart.

Acest aparat electrocasnic face parte dintr-o clasă superioară de eficiență energetică, respectiv clasa A+++, de unde rezultă un consum minim de energie electrică, de aproximativ 0.7kWh pentru fiecare program standard. Altfel spus, în decursul unui an, ajunge la 137kWh consumați pentru circa 220 de cicluri de spălare standard.

Pe partea de aspect, pot spune că oferă posibilitatea de a fi incorporată, având dimensiuni reduse de 84.8 x 59.8 x 59cm. Standard vine pe culoarea alb, o culoare modernă și potrivită oricărei locuințe. Cuva vine construită din plastic, iar tamburul din inox. Volum tamburului este în jur de 63l, iar deschiderea hubloului ajunge până la 32cm (165 de grade).

Imagini cu Bosch WAT20360BY :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Această mașină vine proiectată cu un afișaj de tip LED, de pe care se pot seta și urmării temperatura, centrifugarea și timpul rămas până la sfârșitul programului de spălare.

Dispune de un număr variat de programe, ce includ majoritatea tipurilor de țesături. O parte din acestea ar fi: program pentru clătire, program Allergie Plus, program rapid/mix, program evacuare/centrifugare, program rapid 15/30min etc.

Cât despre funcții și siguranță, și la acest capitol se descurcă destul de bine, fiind echipat cu funcția de detectare automată a cantității, funcția specială VarioDrum (spălare eficientă și delicată a țesăturilor), funcția ActiveWater Plus (sistem pentru controlul eficient al consumului de apă, cu trepte multiple de detectare a încărcăturii), sistemul 3D Aquatronic, Selectorul pentru centrifugare, controlul electronic al balansului și multe altele.

Programul special rapid15/30min duce la o economie semnificativă a timpului, astfel în 15-30min aparatul își va termina programul de spălare.

Noua mașină de spălat Bosch face parte din gama aparatelor Eco Silence Drive, ce oferă un nivel redus de zgomot. Așadar, nivelul de zgomot produs la spălare este de numai 50db iar la centrifugare de doar 74db.

În concluzie, dacă faci parte dintr-o familie numeroasă și ești în căutarea unei mașini de spălat rufe performantă și inteligentă, Bosch WAT20360BY este aparatul ideal, ce se regăsește la un preț extrem de bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Tip afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.