Bosch WAN24160BY – maşină de spălat rufe automată, performantă şi eficientă

Bosch WAN24160BY este un produs electrocasnic de calitate foarte bună, respectiv o maşină de spălat rufe automată cu încărcare frontală, modernă, performantă şi economică, ideală oricărei familii şi oricărei locuinţe.

Este un aparat din clasa energetică A+++, ce are o capacitate de încărcare de 7kg şi o viteză de centrifugare de 1200rpm. Prezintă un afişaj modern de tip LED, proiectat în partea frontală a maşinii, alături de butonul selector, înconjurat de fiecare program de spălare.

Acest model WAN24160BY se poate procura din ofertele magazinului online eMag, cu preţul de achiziţie de 1.599 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, prezintă o construcţie modernă de culoare albă, ce se integrează foarte bine în orice stil. Măsoară standard 84.8 x 59.8 x 55(IxLxA) cm şi are o greutate de 68kg. Tehnic vorbind, deţine cuva din plastic şi tamburul din inox, cu un volum de 55l. Hubloul se deschidere până la 180 de grade, diametrul acestuia fiind de 30cm.

Este o maşină relativ silenţioasă, astfel încât nivelul zgomotului la spălare înregistrează 54db, iar la centrifugare 74db.

Acelaşi model este disponibil şi în magazinul de specialitate Flanco.

Imagini cu Bosch WAN24160BY :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Specialiştii au încadrat această maşină de spălat rufe de la Bosch în clasa de eficienţă energetică superioară A+++. Datorită acesteia, consumul energetic per program standard este de numai 0.19kWh. Excelent se prezintă şi din punct de vedere a consumului de apă, astfel consumul per program standard este de 38l, media anuală fiind de 9.020l.

Produsul de faţă se laudă cu o sumedenie de programe eficiente şi economice. Pe lângă cele de bază, pe care le întâlnim la majoritatea maşinilor de spălat, deţine şi o serie de programe speciale, precum: programul AllergiePlus, programul DrumClean cu reminder, programul SpeedPerfect, programul pentru lenjerie, programul consum redus de energie, programul clătire intensivă şamd.

Ca şi funcţii, beneficiază de funcţia ActiveWater, funcţia EcoSilence, funcţia AntiVibrationDesing, funcţia de selectare a centrifugării, funcţia de reglare a consumului, funcţia de oprire şi adăugare, funcţia de detectare a spumei, funcţia de siguranţă pentru copii, funcţia de protecţie împotriva indundaţiilor, funcţia de semnalizare acustică la sfârşirea programului de spălare, funcţia de programare întârziată, funcţia VarioPerfect, precum şi de sistemul 3D AquaTronic ce asigură o spălare eficientă.

Funcţia VarioPerfect are la bază opţiunile EcoPerfect şi SpeedPerfect, ce vor garanta cu până la 50% eficientă energetică şi cu până la 65% rapiditate la spălare.

ActiveWater este o funcţie interesantă, ce detectează automat cantitatea de încărcătură în două trepte, astfe încât consumul de resurse să se adapteze acesteia.

EcoSilenceDrive caracterizează această maşină de spălat rufe ca fiind una silenţioasă, extrem de eficientă energetic şi cu o durată de viaţă prelungită.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Bosch WAN24160BY este o maşină de spălat rufe ultra performantă şi modernă, capabilă să garanteze cele mai bune rezultate, cu cel mai bun consum de resurse (apă, energie, detergenţi).

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate foarte bun
  • Clasa A+++
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.