Bosch WAN20060BY – maşină de spălat rufe accesibilă şi performantă, din clasa energetică A+++

Bosch WAN20060BY se dovedeşte a fi una dintre cele mai avantajoase maşini de spălat rufe cu încărcare frontală de pe piaţă la ora actuală, datorită performanţelor superioare la spălare/centrifugare, aspectului modern, preţului de achiziţie avantajos şi nu în ultimul rând consumului de resurse convenabil.

Provenienţa nemţească îşi va spune cuvântul de fiecare dată când este pusă la treabă, rezultatele fiind unele pe măsură, indiferent de situaţie. Programele eficiente şi sistemele avansate o vor face capabilă să ţină pasul cerinţelor mult timp de acum încolo.

Aşadar, se laudă cu clasa de eficienţă energetică A+++, are o viteză de centrifugare de 1000rpm, deţine o capacitate generoasă de încărcare de 7kg, precum şi un afişaj elegant de tip LED.

Acest model WAN20060BY este deja pus la vânzare de către magazinul online eMag, cu doar 1.304 lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, ca şi aspect general se prezintă excelent, construcţia acesteia fiind una bazată pe cele mai calitative materiale. Este pe deplin de culoare albă, cântăreşte în jur de 68kg şi măsoară standard 84.8 x 59.8 x 55 (IxLxA) cm.

Cuva este realizată din plastic, iar tamburul din inox, având un volum de 55l. Nivelul de zgomot la spălare este de 54db, iar la centrifugare de 74db.

Acelaşi model convenabil este disponibil şi la Flanco.

Imagini cu Bosch WAN20060BY :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, după cum spuneam produsul de faţă este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+++. Vorbim de cea mai bună clasă energetică posibil, consum înregistrat fiind de doar 0.19kWh/program standard. Excelent se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel înregistrează în jur de 38l/program standard şi de 9020l/an.

La capitolul programe de spălare, beneficiază de o serie numeroasă şi diversificată, printre care se regăsesc câteva mai speciale, precum: programul super rapid 30’/15’, programul clătire, programul VarioPerfect, programul SpeepPerfect, programul EcoPerfect şamd.

Dacă la capitolul programelor de spălare s-a prezentat foarte bine, ei bine la capitolul funcţii şi sisteme pot spune că excelează, fiind dotată cu cele mai noi şi inteligente tehnologii. Printre acestea se enumeră şi sistemul 3D Aquatronic, funcţia de detectare automată a cantităţii, funcţia de selectare a centrifugării, funcţia de oprire şi adăugare, sistemul de detectare spumă, sistemul de siguranţă pentru cei mici, protecţia împotriva inundaţiilor, funcţia de programare întârziată, precum şi funcţia de semnalizare acustică la sfârşirea programului.

EcoSilence Drive reprezintă una dintre cele mai silenţioase şi eficiente tehnologii de motorizare. Alături de ea stă tehnologia AntiVibration Design, ce asigură stabilitate ridicată şi un nivel de zgomot redus.

Programul VarioPerfect se dovedeşte a fi cu până la 65% mai rapid şi cu până la 50% mai eficient din punct de vedere energetic, datorită opţiunilor EcoPerfect şi SpeedPerfect.

ActiveWater funcţionează pe baza sistemului de detectare al încărcăturii în două trepte, garantând astfel un consum redus de apă şi o economie de bani semnificativă.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Bosch WAN20060BY reprezintă una dintre cele mai bune şi economice maşini de spălat rufe cu încărcare frontală, datorită tehnologiilor şi sistemelor revoluţionare pe care le deţine.

Concluzie :

Pro:
  • Display LED
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A+++
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.