Bosch WAE20369BY – o maşină de spălat rufe inteligentă, modernă şi extrem de economică

Bosch WAE20369BY este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală din clasa de eficienţă energetică A+++, dotată cu o serie diversificată de programe, ce o face capabilă să garanteaze rezultate impecabile.

Este un model avantajos şi economic, ce dispune de o capacitate de încărcare de 7Kg, de o viteză de centrifugare de 1000rpm şi de un tip de afişaj LCD.

Preţului aparatului este raportat la caracteristicile acestuia, astfel în oferta eMag preţul de achiziţie este de numai 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, cât şi estetice, prezintă tamburul din inox şi cuva din plastic, tamburul având un volum de 55l. Vorbim despre un model pe un exterior de culoare albă, ce cântăreşte în jur de 68Kg, măsurând 84.8 x 60 x 59(IxLxA) cm.

Acelaşi aparat electrocasnic îl regăsim şi în promoţiile magazinelor online Altex şi Flanco.

Imagini cu Bosch WAE20369BY :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Modelul de faţă se bucură de un consum energetic foarte redus, ce se datorează clasei de eficienţă energetică A+++. Nici consumul de apă nu este mai ridicat, ci de numai 10.686l/an.

La capitolul programe de spălare, beneficiază de o gamă diversificată de programe, capabile să acopere toate tipurile de ţesuturi. Aşadar, câteva din acestea sunt: program rapid 15 min, program extra-clătire, program Delicate / Mătase, program bumbac, program Jeans, program Mix, program lână, program spălare manuală etc.

Din punct de vedere al funcţiilor şi sistemelor speciale se descurcă excepţional, astfel dispune de Sistem 3D Aquatronic, de Sistem de siguranţă pentru copii, de Sistem de detectare spumă, de Semnalizare acustică terminare program, de Control electronic al balansului, de Taste touchControl şi aşa mai departe.

În concluzie, Bosch WAE20369BY este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, economică, avantajoasă şi performantă, perfectă în orice locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.