Bosch WAB20061BY – maşină de spălat rufe performantă şi eficientă din clasa A+

Bosch WAB20061BY se dovedeşte a fi o maşină de spălat rufe avantajoasă datorită performanţelor superioare la spălare şi centrifugare. Reprezintă un aparat electrocasnic de calitate foarte bună, conceput după ultimele tehnologii şi sisteme inteligente.

Avem de-a face cu un model cu încărcare frontală din clasa A+, cu capacitatea de încărcare de 5.5kg. Deţine 10 programe de spălare, o viteză de centrifugare de 1000rpm şi un afişaj distins de tip LED.

Este de menţionat faptul că modelul de faţă oferă posibilitatea încorporării sub blatul mobilei de bucătărie.

Acest model recent WAB20061BY este deja disponibil la eMag, comercializat cu preţul de achiziţie de 1.439 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului nu sunt foarte multe de spus, ci doar că prezintă un exterior clasic şi modern pe un fond de culoare albă. Are o greutate de aproximativ 66l şi măsoară standard 85 x 60 x 55 (IxLxA) cm, tamburul având un volum de 41l. Ar mai fi de spus că hubloul măsoară un diametru de 30cm, deschiderea acestuia fiind la 140°.

Acelaşi model avantajos este prezent şi în gama de produse a celor de la Cel.

Imagini cu Bosch WAB20061BY:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită faptului că specialiştii un încadrat-o în clasa energetică A+, cosumul de resurse înregistrat este unul pe cât se poate de favorabil. Astfel, consumul de curent electric în program standard este de 0.6kWh, iar cel de apă de doar 57l. Media anuală înregistrată a consumului de apă este de 9020l.

În privinţa nivelului de zgomot, noua maşină de spălat rufe de la Bosch se dovedeşte a fi destul de silenţioasă la utilizare. Astfel, la ciclul de spălare înregistrează maxim 59dB(A), iar la ciclul de centrifugare maxim 73dB(A).

După cum spuneam şi mai sus deţine 10 programe de spălare economice şi eficiente printre care se enumeră şi următoarele: programul prespălare, programul rapid 30’, programul SuperQuick, programul delicate/mătase, programul bumbac (40°C/60°C), programul lână (30°C) şamd.

La capitolul funcţii şi sisteme speciale, beneficiază de funcţia de detectare automată a cantităţii de rufe (ActiveWater), de protecţie multiplă împotriva inundaţiilor, de selector pentru centrifugare, de sistemul de detectare a spumei şi de sistemul de siguranţă pentru copii.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Bosch WAB20061BY reprezintă o maşină de spălat rufe economică, calitativă şi eficientă, cu performanţe superioare la spălare şi centrifugare.

Concluzie :

Pro:
  • LED
  • Accesibilă
  • Performantă şi modernă
  • A+
  • 11 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.