Bosch VeroCafe TES50221RW – espressor de cafea automat, cu râşniţă din ceramică integrată

Bosch VeroCafe TES50221RW este un espressor de cafea inteligent, conceput pentru a prepara pe cât se poate de rapid cele mai gustoase şi aromate cappuccino, caffe crema, espresso sau cafele.

Vorbim despre un model automat, ce are o putere de 1600W. Se laudă cu un display elegant, cu o presiune de abur de 15 bari, cu râşniţă integrată din ceramică, având compartimentul pentru cafea de 300g, iar recipientul de apă cu capacitatea de 1.7l.

Desigur, preţul este pe măsura caracteristicilor numeroase, astfel un asemenea espressor se poate procura de la eMag cu preţul de 2.699 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor tehnice, observăm un aspect modern, de culoarea antracitului, având o greutate de 9.32kg, măsurând standard 385 x 280 x 479(W x D x H) mm.

Modelul de faţă este pus la dispoziţia dvs. şi de către cei de la Flanco.

Imagini cu Bosch VeroCafe TES50221RW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, deţine râşniţă din ceramică integrată, astfel alimentarea aparatului se va realiza cu cafea boabe. Are o capacitate pentru două ceşti, astfel va putea prepară simultan două băuturi calde dorite.

În privinţa funcţiilor, este de specificat sistemul special pentru cappuccino, dispozitivul pentru spumarea laptelui, sistemul anticalcar, funcţia de setare a temperaturii, funcţia de setare a gradului de măcinare, funcţia de auto-curăţare şi funcţia de oprire automată.

Ar mai fi de subliniat faptul că beneficiază sistem de încălzire SensoFlow System, sistemul AromaPro Concept pentru preparare espresso, funcţia de prefierbere apă, indicator rezervor cafea şi apă gol şi indicator pentru înlocuirea filtrului.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch VeroCafe TES50221RW este un espressor de cafea automat ce posedă râşniţă din ceramică integrată, astfel întotdeauna va prepara cele mai proaspete şi gustoase băuturi calde pe bază de cafea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 15 bari
  • Alimentare cu cafea boabe
  • Capacitate rezervor apă 1.7l
  • Putere 1600W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.