Bosch Tassimo Vivy TAS1204

Începeți fiecare dimineață cu dreptul, savurând o cafea bună, aromată și plină de savoare.

Bosch Tassimo Vivy TAS1204 este un espressor ultra modern, conceput să prepare cele mai bune băuturi calde.
Chiar dacă oferă o varietate de opțiuni, nu prezintă un design mare, ci din contră cu până la 25% mai mic decât celelalte espressoare Tassimo, astfel nu va ocupa foarte mult spațiu în bucătărie.

Prețul unui astfel de espressor inteligent este de aproximativ 269lei, extrem de mic pentru zile începute cu dreptul. Grăbește-te și îl vei prinde la prețul din oferta de azi și vei primi CADOU un pachet 5×16 capsule Jacobs Tassimo Caffe Crema.

IMAGNI CU Bosch Tassimo Vivy TAS1204 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Espressorul de față este unul de tip automat, cu o putere de 1300W. Vine dotat cu un rezervor pentru apa cu o capacitate de 0.7l, un sistem de decalcifiere și cu un sistem pentru apă fierbinte.

Foarte ușor, aparatul de față se alimentează cu capsule T-DISC și printr-o simplă apăsare de buton, mulțumită tehnologiei Intellbrew, se vor obține diferite băuturi calde, instantaneu.

Fiecare T-DISC care este introdus în aparat, are atașat un cod de bare, care include informații ce privesc timpul de fierbere, cantitatea de apa și temperatura la care trebuie realizată băutura cu gust intens.

Pentru economisirea energiei electrice, aparatul de față este conceput cu funcția AUTO OFF, ce face să revină în mod automat în stand-by, după fiecare operațiune de fierbere.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Automat
  • Putere 1300 W
  • Sistem decalcifiere
  • Funcție autocurățare
  • Tehnologie Intellibrew
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.