Bosch Tassimo Vivy TAS 1256 – espressor automat de cafea, elegant şi compact, perfect pentru orice bucătărie

Bosch Tassimo Vivy TAS 1256 este un espressor de cafea modern, conceput pentru a prepara pe cât se poate de rapid cele mai delicioase şi aromate cafele, caffe crema, cappuccino, latte macchiato sau ciocolată caldă.

Vorbim despre un aparat de tip automat, ce are o putere de 1300W, dotat cu un rezervor de apă de 0.7l, având o capacitate pentru o singură ceaşcă şi o presiune de abur de 3.3bari.

Ca şi cost, ne surprinde cu un preţ super avantajos şi convenabil, respectiv de numai 220 de lei (vezi preţ actualizat), în oferta celor de la eMag.

Este un produs electrocasnic compact, de culoare lemon yellow, ce cântăreşte numai 2.3Kg şi măsoară standard 169 x 249 x 298(W x D x H) mm.

Acelaşi espressor automat de cafe ail pun la dispoziţie şi cei de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Bosch Tassimo Vivy TAS 1256 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În privinţa funcţiilor şi programelor, pune la dispoziţie funcţia specială pentru autocurăţare, sistemul anticalcar, funcţia de stand-by pentru eficienţă energetică şi tehnologia avansată Intellibrew.

Alimentarea espresso-rului se va realiza cu capsule de cafea, respectiv cu T Disc-uri, iar printr-o singură apăsare de buton te vei bucura de băutura mult dorită.

Ar mai fi de specificat faptul că deţine rezervor de apă detaşabil, la fel ca şi suportul de ceaşcă reglabil, astfel asigură o igienizare pe cât se poate rapidă şi uşoară a aparatului. Lungimea cablului de alimentare măsoară în jur de 1m.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, espressorul automat de cafea Bosch Tassimo Vivy TAS 1256 este un aparat electrocasnic ideal în orice bucătărie, datorită design-ului modern şi compact şi a capacităţii de preparare rapidă a cafelelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 3.3 bari
  • Alimentare cu T-Discuri
  • Putere 1300W
  • Capacitate rezervor apă 0.7l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.