Bosch Tassimo Vivy TAS 1253

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Una din plăcerile tale este să savurezi o cafea bună dimineața, dar nu îți permiți să îți achiziționezi un espressor scump? Ei bine, astăzi îți vom prezenta un espressor excelent de la Bosch, ce realizează o varietate de băuturi calde, rapid și ușor.

Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 este un espressor excepțional, ce se face dorit în fiecare bucătărie, prin calitatea cafelelor obținute și prin prețul avantajos de achiziționare.

Acest aparat oferă un confort maxim de utilizare, astfel ca tu să te bucuri de cele mai savuroase băuturi calde, rapid, printr-o simplă apăsare de buton.

Espressorul de față se poate achiziționa din promoția magazinul online eMag, la prețul de doar 199lei (Vezi preț actualizat). Nu doar că se bucură de un preț mic, dar pe lângă acest lucru se oferă cadou și un set de 3 cutii cu capsule Jacobs Tassimo Cappuccino Amaretti.

Ca și aspect, Bosch Tassimo prezintă o construcție modernă, ce se bucură de elemente elegante. Este un aparat ce cântărește doar 2.36Kg și măsoară numai 169 x 249 x 298 mm, astfel poate fi așezat oriunde, fără a ocupa foarte mult din spațiu.

Același espressor Tassimo este pus la dispoziție și de către magazinele Altex și Flanco.

Imagini Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vivy TAS 1253 este un espressor cu o putere de 1300W, de tip automat, ce realizează cele mai gustoase băuturi calde. Rezervorul de apă detașabil are o capacitate de 0.7l și poate obține o singură băutură per ciclu.

Alimentarea acestuia se realizează prin capsule, respectiv T DISC-uri. Poate obține următoarele băuturi calde: Cappuccino, Ceai, Lapte cald, Caffe Crema, Espresso, Cafea, Latte Macchiato și Ciocolată caldă, printr-o simplă apăsare a butonului.

Se bucură de funcția inteligentă de auto-curățare, de sistemul anticalcar, de tehnologia Intellibrew și de Funcția Stand-By. Tehnologia Intellbrew, este o funcție inteligentă ce identifică prin intermediul codului de bare de pe capsulă, ce băutură să prepare, la ce temperatură, în ce timp și ce cantitate să obțină.

Modelul de față vine proiectat cu un afișaj LED, de pe care se pot urmării informații despre aparat, despre alimentarea acestuia cu apă sau despre decalcifiere.

În concluzie, dacă îți dorești un espressor inteligent, care să realizeze cele mai savuroase băuturi, Bosch Tassimo Vivy TAS 1253 reprezintă varianta cea mai accesibilă, regăsindu-se în mai multe variante de culori.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 1300W putere
  • Automat
  • Capacitate rezervor 0.7l
  • Alimentare cu Capsule
  • Functie de auto-curatare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.