Bosch Tassimo Vivy TAS 1251 – espressor automat de cafea cu capsule, accesibil şi elegant

Bosch Tassimo Vivy TAS 1251 este un espressor de cafea automat cu alimentare cu capsule, ce prepară instant cele mai delicioase şi savuroase cafele, espresso, cappuccino, latte macchiato, ciocolată caldă, ceai sau chiar lapte cald.

Este un espressor de 1300W putere, cu o presiune de abur de 3.3 bari, ce deţine un rezervor de apă detaşabil, cu capacitatea de 0.7l.

După părerea mea se bucură de un preţ de achiziţie foarte avantajos, astfel la eMag costă în jur de 387 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul detalii tehnice şi aspect, remarcăm o construcţie elegantă de culoare roz, ce măsoară standard 169 x 249 x 298(W x D x H) mm, cântărind doar 2.36kg.

Acelaşi espressor automat Bosch din gama Tassimo Vivy TAS îl întâlniţi şi în oferta celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Bosch Tassimo Vivy TAS 1251 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşadar, avem de-a face cu un espressor de cafea automat ce beneficiază de funcţia eficientă de autocurăţare, de sistemul anticalcar, de tehnologia avansată Intellibrew şi de funcţia de Stand-By.

Este un model cu o capacitate pentru o singură ceaşcă, ce pregăteşte instant băutura dorită, doar prin ataşarea unei capsule T-Disc, urmată de acţionarea unui singur buton.

La capitolul igienizare, dispune de rezervor de apă detaşabil la fel şi de tăviţă de picurare, astfel se poate curăţa extrem de uşor şi de rapid.

Pentru a menţine aparatul într-o stare excelentă pe o perioadă cât mai îndelungată de timp, se recomandă periodic un program de decalcifiere folosind pastile speciale pentru Bosch Tassimo.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch Tassimo Vivy TAS 1251 este un espressor de cafea automat, cu capsule T-Disc, ce prepară automat o gamă variată de băuturi calde.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 3.3 bari
  • Alimentare cu capsule
  • Capacitate rezervor apă 0.7l
  • Putere 1300W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.