Bosch Tassimo Suny TAS3207 – espressor de cafea automat cu capsule T-Disc

Bosch Tassimo Suny TAS3207 este o variantă recentă de espressor de cafea automat, cu capacitatea de a obţine o varietate de băuturi savuroase, precum: cafea, Cappuccino, ciocolată caldă, Caffe crema, Espresso, Latte Macchiato, precum şi lapte cald sau ceai.

Aşadar, discutăm despre un produs automat cu puterea de 1300W. Are pompă de presiune de 3.3 bari, rezervor de apă cu volumul de 0.7l şi capacitate pentru o singură ceaşcă.

Acest model recent Suny TAS3207 poate fi achiziţionat şi din magazinul eMag cu preţul online de doar 269 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă un exterior elegant şi modern foarte uşor de integrat în orice stil. Deţine finisaje şi trăsături perfect definite pe un fond de culoare maro închis. Poartă şi câteva detalii cromatice ce aduce un plus de rafinament design-ului.

Cât despre datele tehnice, ar fi de spus că are o greutate de aproximativ 2.38kg şi că măsoară standard 251 x 167 x 305 (W x D x H) mm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1m.

Noul espressor automat este prezent şi în magazinul de specialiate Flanco.

Imagini cu Bosch Tassimo Suny TAS3207:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este de menţionat faptul că acest espressor automat de la Bosch din seria Tassimo Suny acceptă să fie alimentat doar cu capsule de cafea, respectiv T-Discuri.

Cu ajutorul tehnologiei Intellibrew aparatul de faţă este capabil să prepare băutura dorită doar printr-o simplă acţionare de buton, neavând nevoie de timp de încălzire. Fiecare capsulă de cafea/T-Disc este prevăzut cu un cod de bare specific băuturii dorite, astfel încât în urma scanării aparatul va şti temperatura exactă, timpul de fierbere, precum şi cantitatea de apă ideală.

Beneficiază de suport pentru ceaşcă detaşabil şi reglabil, de funcţia Auto Off pentru economisirea energiei, de funcţia de autocurăţare, de sistem anticalcar, precum şi de funcţia SmartStart.

Funcţia inteligentă SmartStart asigură o pornire rapidă şi simplă doar prin apăsarea tastei de start prevăzută în partea frontală a espressorului.

Datorită componentelor din dotare detaşabile, precum rezervorul de apă, tăviţa pentru reziduri şi suportul pentru ceaşcă, igienizarea espressorului este pe cât se poate de uşoară şi de rapidă.

Opinii pro și contra:

Concluzionând, Bosch Tassimo Suny TAS3207 este un espressor de cafea automat, modern şi accesibil, capabil să pregătească cele mai bune băuturi în cel mai scurt timp.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • Automat
  • 1300W
  • Modern
Contra:
  • 3.3 bari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.