Bosch Tassimo Suny TAS 3203

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Bosch Tassimo Suny TAS 3203 este un espressor automat, ce oferă ocazia de a îți prepara cea mai bună și savuroasă cafea pe care ai încercat-o vreodată, foarte rapid și ușor.

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, așadar, începeți diminețile cu o cafea bună, aromată, realizată de un astfel de aparat performant, ideal în orice bucătărie modernă.

Odată ce vei gusta din băuturile calde preparate de acest espressor Bosh, cu siguranță vei dorii să îți achiziționezi unul cât se poate de repede.

Se evidențiază printr-un desing plăcut, cu finisaje moderne, venind standard pe culoarea roșu. Este un aparat compact, grație dimensiunilor sale reduse de doar 251 x 167 x 305 mm și a greutății de 2.38Kg.

Pentru ce interesați de un astfel de aparat performant și eficient, prețul de achiziție al acestui espressor Bosch Tassimo este unul extrem de accesibil, de doar 249lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Espressor automat Bosch Tassimo Suny TAS 3203 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Bosch Tassimo este un espressor de tip automat, ce are o putere de 1300W și o presiune de 3.3bar. Volumul rezervorului de apă este undeva la 0.8l, iar alimentarea acestuia se face cu T-DISC-uri.

Prezintă o listă variată de băuturi calde, foarte bune și aromate, precum: Latte macchiato, Espresso, Ciocolată caldă, Caffe crema, Ceai, Lapte cald, Cafea și Cappucino. Toate aceste băuturi savuroase, se prepară într-un mod foarte rapid și eficient.

Ca și funcții interesante și eficiente, se bucură de Funcția de auto-curățare, Sistemul inteligent anticalcar, Sistemul Smart Start, și tehnlogia Intellibrew, funcția ce ajută la prepararea băuturilor rapid, doar printr-o simplă apăsare de buton. Astfel, fiecare capsulă T-DISC, prezintă un cod de bare ce include informații referitoare la timpul de fierbere, temperatura exactă de care este nevoie și cantitatea de apă, pentru realizarea unei băuturi calde delicioase.

Produsul de față vine cu un suport detașabil și reglabil pentru o singură ceașcă. Așadar, acest suport se poate regla pe înălțime, indiferent de mărimea ceștii. În cazul unor căni mai mare, se poate îndeparta foarte simplu și rapid acest suport.

În concluzie, Bosch Tassimo Suny TAS 3203 este espressorul automat ideal în orice bucătărie modernă, regăsindu-se la un preț excepțional.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Espressor automat
  • Sistem anticalcar
  • Functie autocuratare
  • Tehnologie Intellibrew
  • Utilizare T DISC-uri
  • Sistem Smart Start
  • Putere 1300W
  • Capacitate rezervor apa 0.8 l
  • Tehnologie Intellibrew
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.