Bosch Tassimo Suny TAS 3202 – espressor automat, ce prepară cafea instant doar printr-o apăsare de buton

Bosch Tassimo Suny TAS 3202 reprezintă una dintre cele mai accesibile variante de espressoare de cafea automate, un model performant, ce prepară rapid o varietate de băuturi calde pe bază de cafea şi nu numai (cafea, espresso, latte macchiato, cappuccino, caffe crema, ciocolată caldă, lapte cald şi ceai).

Espressorul de faţă este unul de tip automat, cu o putere de 1300W, ce beneficiază de o presiune a aburului de 3.3 bari şi de un rezervor de apă de 0.8l.

Ca şi cost, este un model neaşteptat de avantajos şi de accesibil, astfel se poate procura din magazinul online eMag cu preţul de numai 299 de lei (vezi preţ actualizat).

Acelaşi espressor de cafea automat de la Bosch îl întâlnim şi on stocurile celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Bosch Tassimo Suny TAS 3202 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un aparat modern şi elegant, ideal pentru orice bucătărie distinsă. Este de culoare neagră, măsoară 251 x 167 x 305(W x D x H) mm şi cântăreşte în jur de 2.3Kg.

Alimentarea acestuia se va face cu capsule T-Disc, iar printr-o singură atingere de buton, prepară instant şi complet băutura dorită.

În privinţa funcţiilor, se laudă cu funcţia de autocurăţare, cu sistemul anticalcar, cu tehnologia superioară Intellibrew şi cu sistemul Smart Start.

Ar mai fii de spus că beneficiază de tavă detaşabilă, de suport reglabil şi detaşabil pentru ceaşcă şi de funcţia Auto Off, ce garantează o economisire semnificativă a energiei electrice.

În concluzie, Bosch Tassimo Suny TAS 3202 este un espressor de cafea automat, performant şi distins, capabil să prepare instant şi complet orice băutură caldă doreşti.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Espressor automat
  • Presiune abur 3.3 bari
  • Alimentare cu T-Discuri
  • Putere 1300W
  • Capacitate rezervor apă 0.8l
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.