Bosch Tassimo Joy TAS4502 – espressor de cafea automat, alimentat cu T-Discuri

Bosch Tassimo Joy TAS4502 este un espressor automat de cafea ideal atât acasă, cât şi la birou, o variantă accesibilă, capabilă să prepare cu mare uşurinţă o gamă variată de băuturi delicioase pe bază de cafea, precum Caffe crema, Cappuccino, Latte macchiato, Cafea şi Espresso.

Vorbim despre o variantă automată de 1300W putere, ce are o presiune de 3.3 bari. Include un rezervor de apă detaşabil cu capacitatea de 1.4l, având o capacitate de preparare pentru o singură ceaşcă. Acceptă să fie aliementat doar cu capsule, respectiv cu T-Discuri.

Acest model Joy TAS4502 poate fi achiziţionat din stocul de espressoare automate al celor de la eMag, cu doar 339 de lei (vezi preţ actualizat).

Se bucură de o construcţie ultra modernă de culoare neagră, cu trăsături minimaliste, ce îl face foarte uşor de integrat în orice circumstanţă. Cântăreşte standard în jur de 3.3kg şi măsoară 230 x 289 x 333 (W x D x H) mm, lungimea cablului de alimentare măsurând 1m.

Imagini cu Bosch Tassimo Joy TAS4502 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul caracteristici, acest Bosch Tassimo automat dispune de funcţia de autocurăţare. Aceasta are rolul de a curăţa aparatul simplu şi uşor, fără a întâmpina probleme sau a depune foarte mult efort.

În plus de asta, vine dotat şi cu un program de detartrare cu indicator LED. Atunci când indicatorul LED este aprins, aparatul necesită un ciclu de detartrare.

INTELLIBREW reprezintă o tehnologie patentată a celor de la Bosch. Aceasta permite aparatului să funcţioneze cu capsule T-Disc, inscripţionate cu un cod de bare special. Codul de bare informează aparatul cu privire la timpul de preparare raportat la temperatura ideală şi la cantitatea de apă necesară, astfel încât să obţină o băutură delicioasă şi aromată.

Acestui model sunt recomandate Capsulele Jacobs Tassimo, datorită faptului ca sunt şi cele mai eficiente şi de calitate produse.

Pentru a păstra aparatul într-o stare optimă de funcţionare, sunt ideale pastilele de decalcifiere Bosch Tassimo, fiind compatibile acestui tip de produs.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Bosch Tassimo Joy TAS4502 este un espressor de cafea automat, accesibil şi avantajos, ideal a fi utilizat atât acasă, cât şi la serviciu.

Concluzie :

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1300W putere
  • Automat
  • Afişaj digital
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.