Bosch TAS 1254

Desigur, cafeaua la ibric nu se compară cu nimic, însă noile generații de espressoare vin din spate cu tehnologii de preparare cât mai inteligente, astfel încât gustul cafelelor realizate de un espressor să semene cât mai mult cu cel realizat la ibric.

Noile modele de espressoare Bosh, printre care se regăsește și Bosch TAS 1254, ne încantă prin cele mai interesante și gustoase băuturi pe bază de cafea, astfel încât nu ai cum să nu îți dorești un astfel de
espressor modern și inteligent.

Din punct de vedere al aspectului, Bosch TAS 1254 se descurcă excelent, fiind conceput pe culoarea alb, o culoare standard, având dimensiuni destul de reduse, undeva la 169 x 249 x 298 mm și o greutate de doar 2.36Kg.

Așadar, începeți diminețile cu dreptul cu o cafea aromată realizată de noul espressor Bosch TAS 1254, ce îl puteți prinde la prețul din oferta de azi, de doar 199lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Espressor Bosch TAS 1254 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Espressorul TAS 1254 este un aparat de tip automat, ce are o putere de 1300W și realizează cele mai gustoase băuturi precum: Cappucino, Latte Macchiato, Ceai, Cafea, Lapte cald, Caffe crema, Espresso și Ciocolată caldă.

Dispune de un rezervor destul de încăpător, având o capacitate de 0.7 litrii, îndeajuns cât să prepare câteva băuturi excelente. Alimentarea se face cu capsule T-Discuri, ce prezintă un cod de bare cu date referitoare la timpul de fierbere, temperatura exactă și cantitatea de apă de care este nevoie pentru a realiza băutura delicioasă.

Realizarea băuturii dorite se face într-un timp foarte scurt, mai exact se umple rezervorul detașabil cu apă, se așează corect capsula, după care porniți aparatul și așteptați pentru a fi gata băutura dorită.

Modelul de față este unul destul de inteligent, în ciuda prețului său redus, astfel dispune de sistem anticalcar, o funcție inteligentă pentru autocurățare, funcție Stand-by și tehnologia avansată Intellibrew.

În concluzie, espressorul Bosch TAS 1254 este aparatul ideal, ce va realiza cele mai bune băuturi pe bază de cafea și nu numai, toate acestea la un preț super ok.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Putere 1300 W
  • Tip aparat : Automat
  • Alimentare : Capsule
  • Sistem anticalcar
  • Funcție autocuratare
  • Tehnologie Intellibrew
  • Funcție Stand-by
  • Utilizare T DISC-uri
  • Tavă detașabilă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.