Bosch SPV40E60EU – maşină de spălat vase încorporabilă, cu afişaj LED

Bosch SPV40E60EU este o maşină de spălat vase eficace, cu un volum generos de încărcare, ce beneficiază de o serie numeroasă de funcţii şi sisteme avansate.

Avem de-a face cu un model de tip complet încorporabil, ce dispune de o capacitate de încărcare de până la 9 seturi, de afişare LED, de 4 programe şi de control mecanic.

Desigur, costul de achiziţie este pe măsura specificaţiilor, astfel la eMag o asemenea maşină de spălat vase costă în jur de 2.370 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului şi al detaliilor tehnice, aşa cum am spus este o variantă complet încorporabilă, are o greutate de 26kg, măsoară standard 81.5 x 44.8 x 55(IxLxA) cm şi are un nivel de zgomot la utilizare de 52db.

Acelaşi produs electrocasnic Bosch, îl întâlniţi şi în oferta magazinelor Cel şi Altex.

Imagini cu Bosch SPV40E60EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cele patru programe de spălare sunt: program Bio/Eco, program intensiv, program normal şi program rapid.

Pe lângă aceste programe se laudă şi cu o serie de opţiuni avansate, cum ar fi protecţia pentru inundaţie, filtrul de autocurăţare, încălzitorul instant, 4 nivele de temperatură, funcţia EcoSilence Drive, funcţia de asistare dozaj detergent, sistemul de protecţie al paharelor, circuitul electronic de regenerare a sării de dedurizare, funcţia ActiveWater hydraulic system şi aşa mai departe.

Panoul de control pune la dispoziţie informaţii despre indicatorul de sare şi despre indicatorul de terminare al programelor de spălare.

Ca şi consum de resurse, avem un consum mediu anual de curent de 249kW şi de 0.88kW/ciclu, iar consumul mediu anual de apă este de 3220l şi de 11.5l/ciclu.

Produsul electrocasnic de faţă va veni însoţit la pachet şi de un compartiment pentru sare, de un sertar Vario, de un suport pentru ceşti, de un cablu de alimentare de 1.75m, de un furtun de alimentare de 1.65m şi de un furtun evacuare de 2.05m.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch SPV40E60EU este o maşină de spălat vase complet încorporabilă, modernă şi performantă, ce garantează cu siguranţă cele mai bune rezultate posibile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 9 seturi
  • Clasa A
  • 4 programe
  • Afişaj LED
  • Control mecanic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.