Bosch SPI40E85EU – maşină de spălat vase parţial încorporabilă, din clasa A+

Bosch SPI40E85EU este o maşină de spălat vase parţial încorporabilă, economică şi performantă, ce asigură o eficienţă ridicată la spălare, indiferent de gradul de murdărie al încărcăturii.

Este un aparat electrocasnic din inox cu o capacitate de încărcare de 9 seturi, ce deţine control mecanic, 4 programe de spălare, 4 nivele de temperatură şi o serie numeroase de funcţii şi sisteme avansate.

La eMag un astfel de produs electrocasnic costă în jur de 1.933 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ pe cât se poate de corect şi de avantajos.

Tehnic vorbind, măsoară standard 81.5 x 44.8 x 57.3(IxLxA) cm, cântăreşte în jur de 30kg şi are un nivel de zgomot de doar 48 de decibeli.

Imagini cu Bosch SPI40E85EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cele 4 programe de spălare ale maşinii sunt: program normal la 65°C, program rapid la 45°C, program Bio/Eco la 50°C şi program intensiv la 70°C.

În privinţa caracteristicilor speciale dispune de protecţie pentru inundaţie, de filtru de autocurăţare, de 4 nivele de temperatură, de sistem Heat exchanger, de tehnică de spălare cu alternare, de 5 nivele de pulverizare a apei, de încălzitor instant, de funcţia Aqua Sensor, de circuit electronic de regenerare a sări de dedurizare şamd.

Din punct de vedere al consumului energetic, media anuală este de 22kWh, iar consumul per ciclu de spălare este de doar 0.78kW, mulţumită clasei de eficienţă energetică A+. La fel de bine stă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel consumul mediu anual este de 2660l, iar consumul per ciclu de spălare este de numai 9.5l.

Ar fi de specificat faptul că odată cu maşina vor veni şi următoarele accesorii: un compartiment pentru sare, cablu de alimentare cu lungimea de 1.75m, un furtun de alimentare cu lungimea de 1.65m şi un furtun de evacuare de 2.05m.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Bosch SPI40E85EU este o maşină de spălat vase din inox, parţial încorporabilă, ce provine din clasa A+, garantând o eficienţă ridicată la spălare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 12 seturi
  • Clasa A+
  • 5 programe
  • Afişaj LED
  • Control electronic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.