Bosch SMV84L10EU – maşină de spălat vase performantă şi economică

Bosch SMV84L10EU este o altă maşină de spălat vase performantă, modernă şi avantajoasă din punct de vedere al costului de achiziţie. Reprezintă un aparat electrocasnic de bucătărie complet încorporabil, cu capacitatea de a obţine rezultate impecabile indiferent de situaţie.

Avem de-a face cu un model din clasa A+ de eficienţă energetică, ce are o capacitate de încărcare de până al 12 seturi. Se laudă cu 4 programe eficiente şi economice de spălare, cu control mecanic, precum şi cu afişaj modern digital.

Acest model recent SMV84L10EU poate fi achiziţionat online din oferta celor de la eMag cu preţul de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect nu sunt foarte mult de menţionat dat fiind faptul că este un aparat total încorporabil. Este de culoare albă, măsoară standard 815-875 x 600 x 550 (IxLxA) mm, nivelul zgomotului înregistrat la utilizare fiind de numai 46dB(A).

Imagini cu Bosch SMV84L10EU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Mulţumită faptului că acest model de la Bosch este încadrat în clasa energetică A+, consumul de resurse înregistrat anual este de doar 290kWh de curent electric şi de 2660l de apă.

După cum spuneam şi ceva mai sus este prevăzută cu 4 programe de spălare avantajoase, precum: programul Intensiv la 70°C, programul Auto la 45-65°C, programul Rapid la 65°C şi programul Bio/Eco la 50°C.

Ca şi opţiuni speciale ale acestor programe, ar fi de menţionat următoarele: funcţia VarioSpeed, funcţia Extra Dry şi funcţia Delay Timer (1-24h) (programare întârziată).

Cât despre funcţiile speciale ale maşinii, se laudă cu: indicator pentru sare, cu afişaj digital timp rămas spălare, cu funcţia de siguranţă pentru copii, cu protecţie pentru inundaţie (Aqua Stop), cu afişaj digital cu indicaţii roşii (Info Light), cu semnal acustic pentru sfârşitul programului, cu senzor de încărcare (Aqua), cu funcţia de recunoaştere a detergentului, precum şi cu funcţia EcoSilence.

În privinţa accesoriilor, vine prevăzută cu un coş pentru tacâmuri (Varioflex) şi cu un coş reglabil pe înălţime cu 3 poziţii.

Concluzie:

Acestea ifiind spuse, Bosch SMV84L10EU reprezintă o maşină de spălat vase performantă şi avantajoasă, cu capacitatea de a obţine cele mai bune şi sigure rezultate la spălare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 4 programe
  • A+
  • 12 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.