Bosch SMV68L00EU – o maşină de spălat vase ultra performantă şi eficientă, complet incorporabilă

Bosch SMV68L00EU este o maşină de spălat vase complet incorporabilă, potrivită oricărei bucătării moderne, capabilă să îţi facă treaba într-un mod ceva mai economic, economisind foarte mult timp preţios.

Noul produs electrocasnic se laudă cu afişaj LCD, cu o capacitate de încarcare de 13 seturi, cu control mecanic, cu o listă diversificată de programe de spălare şi cu o gamă numeroasă de funcţii şi tehnologii inteligente.

Preţul unei astfel de maşini de spălat vase la eMag este de 2.269 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ destul de avantajos şi de convenabil, ţinând cont de caracteristicile aparatului.

Vis-a-vis de detaliile tehnice, ar fii de spus că are un nivel de zgomot de numai 46 de decibeli, cântăreşte în jur de 36Kg şi măsoară numai 81.5 x 59.8 x 55(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic complet incorporabil îl întâlnim şi în ofertele celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Bosch SMV68L00EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul consum de resurse, vine cu un consum energetic per program standard de 0.92kWh, iar anual de 262kWh. Iar în privinţa consumului e apă, garantează un consum per program standard de numai 10l, iar media anuala este de 2800 de litrii.

Dispune de 6 programe de spălare eficiente şi economice, precum: program prespălare, program auto, program intensiv, program delicat 40°C şi aşa mai departe. Mai beneficiază şi de siguranţă pentru copii, de protecţie pentru inundaţie şi de filtru de autocurăţare.

Se laudă cu o serie de senzori numeroşi şi sisteme avansate, cum ar fi senzorul de încărcare, sistemul VarioSpeed, sistemul Aquastop, sistemul EcoSilence Drive, sistemul IntensiveZone, sistemul de asistare dozaj detergent, Aqua Sensor (un senzor ce detectează gradul de murdărie al încărcăturii, setând automat durata de spălare, consumul de resurse şi temperatura), sistemul de protecţie al paharelor şi aşa mai departe.

Pe panoul de control LCD, se pot urmării timpul de spălare rămas, indicatorul de sare, indicatorul de terminare al programului şi programarea întârziată.

Odată cu produsul, vor venii şi următoarele accesorii: coş reglabil pe înălţime, compartiment pentru sare, coş cu sistem VarioFlex, sertar Vario, coş superior reglabil pe înalţime în 3 trepte, cu sistem Rackmatic şi coşuri Silver XXL.

Odată ce vei achiziţiona un astfel de aparat electrocasnic, vei primi cadou un set de 10 tablete de curăţat şi odorizat Finish Powerball.

Acestea fiind spuse, Bosch SMV68L00EU este o maşină de spălat vase ultra performantă, de tip complet incorporabilă, ce oferă rezultate ireproşabile, într-un mod economic şi rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat vase
  • Complet incorporabilă
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasa A++
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.