Bosch SMV58N60EU – maşină de spălat vase ultra performantă, de tip complet încorporabilă

Bosch SMV58N60EU este o maşină de spălat vase ultra performantă, încăpătoare şi modernă, concepută pentru a te scuti de una din sarcinile casei, într-un mod pe cât se poate eficient şi de rapid.

Avem de-a face cu o maşină complet încorporabilă, pe care o poţi integra perfect în mobilă bucătăriei tale. Are o capacitate de încărcare de până la 13 seturi de veselă, ceea ce înseamnă o capacitate extrem de generoasă, având la bază 5 programe de spălare super economice şi 6 trepte de temperatură. Deţine un afişaj elegant de tip LCD, de pe care poţi urmări etapale şi setările programelor de spălare.

Desigur, după cum era şi de aşteptat, costul de achiziţie este pe cât se poate de corect, pe măsura calităţii şi caracteristicilor produsului, astfel modelul de faţă se poate procura din magazinul eMag cu preţul de 3.084 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii tehnice, ar fi de specificat că are o greutate de aproximativ 40kg, măsurând standard 81.5 x 59.8 x 55(IxLxA) cm. Cât despre zgomotul produs în timpul utilizării, nivelul nu depăşeşte 44 de decibeli.

Aceeaşi maşină de spălat vase încorporabilă o regăsiţi şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Bosch SMV58N60EU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vorbim despre un aparat electrocasnic echipat cu o serie diversificată de tehnologii şi opţiuni, ce asigură protecţie ridicată şi rezultate pe măsură.

Cele 5 programe de spălare sunt: program intensiv la 70 °C, program Auto la 45-65 °C, program Eco la 50 °C, program Glas la 40 °C şi programul TurboSpeed de doar 20 de minute.

În privinţa funcţiilor ar fi de remarcat temporizatorul electronic cu funcţia de întârziere, ce permite pre-selectarea programului de spălare, setând ora de pornire dorită. Astfel, ai ocazia de a seta aparatul în funcţie de programul tău de lucru.

Se laudă cu schimbător de căldură, funcţie ce pre-încălzeşte apă pentru a evita eventualele şocuri de temperatură, pentru produsele din porţelan sau sticlă, tratându-le cu mare grijă şi atenţie.

IntensiveZone este o opţiune ideală pentru vesela cu grad mai ridicat de murdărie, astfel asigură o presiune mai mare de pulverizare şi o temperatură ridicată în coşul inferior. Această opţiune poate fi aleasă oricărui program de spălare.

Senzorul de viteză de rotaţie LoadSensor, detectează automat greutatea încărcăturii, astfel modifică nivelul apei. Pe lângă faptul că asigurâ o utilizare optimă a apei, garantează şi o economisire semnificativă a energiei electrice şi a consumului de apă.

Funcţia inteligentă HalfLoad, se adaptează în funcţie de volumul încărcăturii, astfel nu va trebui să aştepţi până când maşina va fi plină. În acest fel, nu vei economisi doar resurse (detergent, apă, curent) ci şi timp preţios.

Concluzie :

Acetea fiind spuse, Bosch SMV58N60EU este o maşină de spălat vase smart, complet încorporabilă, potrivită perfect oricărei bucătării, capabilă să asigure cele mai bune rezultate posibile, cu un consum redus de resurse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasa A+++
  • LCD
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.